Vila familiar 204 m², Afitos, Kassandra

Kassandra
  • € 1.500.000
  • 4
  • 204
  • 2
  • Não
Anúncio atualizado em 20/05/2024
Descrição
Διατίθεται προς πώληση εξαιρετική, παραδοσιακή βίλα με θέα θάλασσα, σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της Χαλκιδικής, στην Άφυτο. Η βίλα απέχει μόλις 1 χιλιόμετρο από τον παραδοσιακό οικισμό και όλες τις παροχές και 350 μέτρα από τη θάλασσα και μια παραλία με καταγάλανα νερά. Βρίσκεται σε πολύ προνομιακή τοποθεσία για όσους επιζητούν ιδιωτικότητα και ηρεμία αλλά και εύκολη πρόσβαση σε όλες τις παροχές.

Το ακίνητο εκτείνεται συνολικά σε 204 τ.μ., εντός περιφραγμένου γεωτεμαχίου 5.962 τ.μ. Διαθέτει δύο εισόδους, μία μεγάλη συρόμενη πόρτα για αυτοκίνητα και μια μικρότερη. Σε όλη την έκταση του οικοπέδου υπάρχουν διαφόρων ειδών δέντρα όπως ελιές, δαμασκηνιές, ροδιές, συκιές κτλ. καθώς και καλλωπιστικά δέντρα όπως π.χ. λεμονοκυπάρισσα. Διαθέτει αυτόματο σύστημα ποτίσματος.

Η βίλα στο εξωτερικό τμήμα της είναι ενδεδυμένη με ντόπια πέτρα Χαλκιδικής. Αποτελείται από τρία επίπεδα και συγκεκριμένα από ημιυπόγειο, υπερυψωμένο ισόγειο και 1ο όροφο. Αναλυτικά, το ημιυπόγειο είναι ένας εντελώς ανεξάρτητος  χώρος 66 τ.μ. με μία θέση στάθμευσης με τηλεχειριζόμενη γκαραζόπορτα, μεγάλη αποθήκη και την μονάδα της κεντρικής θέρμανσης.
Το υπερυψωμένο ισόγειο αποτελείται από μια ευρύχωρη σαλοτραπεζαρία με τζάκι, χωριστή κουζίνα, μπάνιο  και αποθηκευτικό χώρο κάτω από την σκάλα.
Στο τελευταίο επίπεδο υπάρχουν 3 πολύ φωτεινά υπνοδωμάτια με τα 2 να διαθέτουν εντοιχισμένη ντουλάπα και πρόσβαση σε μπαλκόνια και θέα προς τη θάλασσα και 1 ακόμη μπάνιο.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά του ακινήτου είναι η μεγάλη πετρόχτιστη βεράντα σκεπασμένη με ξύλινη σκεπή και κεραμίδια. Η στέγη της βίλας είναι επίσης κεραμοσκεπής. Επιπλέον, πόρτα ασφαλείας, ποιοτικά κουφώματα, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου και κλιματισμός και το πετρόχτιστο τζάκι.

Μια μοναδική περίπτωση ακινήτου.




Características
Referência
41212
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
superfície
204 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 2 casas de banho
andar
Rés-do-chão
número total de andares do prédio
3 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Porta blindada
Varanda
Jardim privado
Custos
preço
€ 1.500.000
Eficiência energética
ano de construção
2001
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante