Estúdio Εκαταίου 7, 117 43, Αθήνα, Kinosargous, Neos Kosmos

Neos KosmosΕκαταίου 7, 117 43, Αθήνα
  • € 220.000
  • 2
  • 48
  • 1
  • Sim
Descrição
Κωδικός ακινήτου: 1-598 - Νέος Κόσμος Κυνοσάργους ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα ανακαινισμένο επιπλωμένο διαμέρισμα ημιώροφος υπερυψωμένος συνολικής επιφάνειας 48 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1978 με ενεργειακή κλάση Δ και ανακαινίστηκε το 2015. Διαθέτει θέρμανση υπέρυθρες, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα Laminate, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, συναγερμό, προεγκατάσταση συναγερμού, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, νυχτερινό ρεύμα απόσταση από μετρό 500 μέτρα - Τιμή: 220.000 €
Το διαμέρισμα είναι επενδυτικό και είναι κατάλληλο για τουριστική εκμετάλλευση  και διαχείριση Booking - Airbnb για βραχυχρόνια μίσθωση λόγω του σημείου του , 500 μέτρα από το μετρό Συγγρού Φιξ και 450 μέτρα από την Στάση Τραμ Συγγρού Φιξ. Επιπλέον βρίσκεται στο κέντρο του Νέου Κόσμου και δίπλα στην αγορά .

Επίσης με κατάλληλη διαρρύθμιση του χώρου μπορεί να βγει και δεύτερο μικρό υπνοδωμάτιο στον ΄χώρο της κουζίνας και η κουζίνα να μεταφερθεί στον μπροστινό χώρο του διαμερίσματος για να μετατραπεί ο χώρος σε ενιαίο χώρο Σαλόνι - Κουζίνα. Έτσι το διαμέρισμα θα μπορεί να έχει δύο υπνοδωμάτια , ενιαίο σαλόνι - κουζίνα και μπάνιο με παράθυρο.
Τέλος το διαμέρισμα διαθέτει δύο μπαλκόνια ένα πολύ μικρό στην πρόσοψη του διαμερίσματος και άλλο ένα μπαλκόνι στην πίσω μεριά του διαμερίσματος.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά :

- Ρεύμα Τριφασικό και νυχτερινό  
- Καινούργιες Ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις 
- Ασανσέρ 
- Ανακαινισμένο το 2015.
- Επιπλωμένο και με ηλεκτρικές συσκευές ( Δύο κλιματιστικά , μικρός φούρνος, ψυγείο, εστία, απορροφητήρας, πλυντήριο ρούχων και στεγνωτήριο )
- Συναγερμός 
- Ηλεκτρικά Ρολά 
- Μηνιαία Κοινόχρηστα : 7 ευρώ
- Θέρμανση ( Πάνελ με Υπέρυθρες , Ταχυθερμαντήρας, κλιματισμός και σε ένα σημείο του χώρου ενδοδαπέδια θέρμανση )
- Πατάρι 



| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Características
Referência e Data do anúncio
1-598 - 13/05/2024
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
48 m²
quartos
2 (1 quarto, 1 outro), 1 casa de banho
andar
Mezanino, com elevador
outras características
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Mobilado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 220.000
despesas de condomínio
€ 7/mês
Eficiência energética
ano de construção
1978
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Aquecimento
Eficiência energética
Δ
Opções adicionais

Contactar o anunciante