Estúdio Πάτρα - Κέντρο, Centro, Patras

PatrasΠάτρα - Κέντρο
  • € 280/mês
  • 1
  • 27
  • 1
  • 1
  • Sim
Descrição

Κωδικός ακινήτου: 98-4090 - Πάτρα - Κέντρο
Σε μια κεντρική τοποθεσία στην όμορφη πόλη της Πάτρας, βρίσκεται αυτή η εξαιρετική γκαρσονιέρα που διαθέτει όλες τις ανέσεις για μια άνετη διαβίωση. Βρίσκεται στον 1ο όροφο και έχει συνολική επιφάνεια 27 τ.μ.

Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, μια λειτουργική κουζίνα και ένα μπάνιο. Κατασκευασμένο το 1997, προσφέρει μια σύγχρονη αισθητική και διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρική για άνετη θερμική άνεση όλο το χρόνο. Επιπλέον, η θέα του αστικού τοπίου από το μπαλκόνι του διαμερίσματος θα σας εντυπωσιάσει.

Τα κουφώματα είναι αλουμινίου συρόμενα, ενώ τα πατώματα είναι με πλακάκι, προσφέροντας μια μοντέρνα αίσθηση. Επίσης, οι εντοιχισμένες ντουλάπες παρέχουν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Ο ανελκυστήρας και ο κλιματισμός είναι άλλες πρόσθετες ανέσεις που προσφέρονται.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ένα μπαλκόνι 8 τ.μ. όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το γεύμα σας με θέα στο περιβάλλον. ΧΑΜΗΛΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ! Η απόσταση από την παραλία είναι μόλις 580 μέτρα, ενώ η πόλη και το χωριό βρίσκονται σε απόσταση 600 μέτρων και 30000 μέτρων αντίστοιχα. Το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας απέχει 40000 μέτρα από το διαμέρισμα.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε σε αυτό το μοναδικό διαμέρισμα στο κέντρο της Πάτρας. Η τιμή ενοικίασης είναι μόλις 280 € το μήνα. ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε ένα ραντεβού και να δείτε από κοντά αυτήν την υπέροχη γκαρσονιέρα..
Γι αυτή την αγγελία επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 2610221155.
Η πινέζα στον χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση για ευνόητους λόγους.
Οι ακριβείς πληροφορίες της διεύθυνσης παρέχονται μετά την επιβεβαίωση της συνάντησης.
Τιμή: 280€. Κωδικός: 98-4090.

Características
Referência e Data do anúncio
98-4090 - 13/05/2024
contrato
Renda
tipologia
Apartamento
superfície
27 m²
quartos
1 quarto, 1 casa de banho
andar
1° andar, com elevador
outras características
Exposição externa
Varanda
Custos
preço
€ 280/mês
despesas de condomínio
€ 15/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética
ano de construção
1997
aquecimento
Aquecimento, fonte de alimentação elétrica
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante