Apartamento T4 Παλαιό Ψυχικό, Eleftherias, Paleo Psichiko

Paleo PsichikoΠαλαιό Ψυχικό
  • € 1.900.000
  • 5+
  • 410
  • 3+
  • r/c
  • Não
Anúncio atualizado em 20/05/2024
Descrição
Σε εξαιρετικό σημείο του Παλαιού Ψυχικού, κατοικία υπερυψωμένου ισογείου 280 τ.μ. με επιπλέον ανεξάρτητο διαμέρισμα ημιισογείου 130 τ.μ., σε διπλοκατοικία με ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό ύφος δεκαετίας '70. Το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο 775,91 τ.μ. και έχει ποσοστό συνιδιοκτησίας στο οικόπεδο 60%.
Το υπερυψωμένο ισόγειο αποτελείται από άνετο χωλ, πολύ μεγάλο χώρο υποδοχής με τζάκι, τραπεζαρία, κουζίνα, laundry room, γραφείο, 2 υπνοδωμάτια και 3 μπάνια.
Κάτω από το υπερυψωμένο ισόγειο βρίσκεται η πιλοτή η οποία είναι αποκλειστικής χρήσης και βλέπει στον υπέροχο κήπο της διπλοκατοικίας.
Στο επίπεδο αυτό υπάρχει είσοδος για το ημιισόγειο διαμέρισμα/studio το οποίο είναι ριζικά ανακαινισμένο σε μοντέρνο ύφος και διαθέτει άμεση πρόσβαση στον κήπο. Αποτελείται από ενιαίο χώρο με καθιστικό, open-plan κουζίνα, υπνοδωμάτιο, μπάνιο και wc στο επίπεδο της εισόδου και διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση.
Η κατοικία διαθέτει επίσης ωραίες βεράντες, κουφώματα αλουμινίου, μαρμάρινα & δρύινα πατώματα, θέρμανση με αντλία θερμότητας, αποθήκη και 2 θέσεις στάθμευσης, μια στην πιλοτή και μια εξωτερική.
Características
Referência
779799
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
410 m²
quartos
5+ (4 quartos, 4 outros), 3+ casas de banho
andar
Rés-do-chão
número total de andares do prédio
2 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Exposição externa
Varanda
Jardim privado
Custos
preço
€ 1.900.000
Eficiência energética
ano de construção
1970
aquecimento
Aquecimento
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante