Estúdio muito bom estado, rés-do-chão, Analipsi, Drapetsona

Drapetsona
  • € 540/mês
  • 2
  • 45
  • 1
  • r/c
  • Não
Anúncio atualizado em 15/05/2024
Descrição
H Engel & Voelkers σας παρουσιάζει ένα μοντέρνο, ανακαινισμένο κι επιπλωμένο διαμέρισμα 45 τμ με ολοκαίνουρια έπιπλα , σε ήσυχη γειτονιά στη Δραπετσώνα.
Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, living room σε ενιαίο χώρο με την κουζίνα , ένα wc, μπάνιο κι ένα μικρό μπαλκόνι .
Έχει ηλιακό θερμοσίφωνα, τηλεόραση, και στην τιμή του συμπεριλαμβάνεται το νερό και το ίντερνετ.
Στη γειτονιά θα βρεις γραφικά ταβερνάκια, σούπερ μάρκετ, σχολεία όλων των βαθμίδων , μέσα μαζικής μεταφοράς με πολύ συχνά δρομολόγια ανα δεκάλεπτο κι απέχει μόλις 500 μέτρα από το Λιμάνι του Πειραιά , 1.5 χιλιόμετρο από τους σταθμούς Μετρό Μανιάτικα και Πειραιάς και περπατώντας 200, μέτρα μπορείς να κάνεις τη βόλτα σου στο πάρκο Λιπασμάτων.Ειναι ιδανικό για εργένη η ζευγάρι .

ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Μια παραθαλάσσια και φιλική για οικογένειες γειτονιά, που διατηρεί ακόμα την αυθεντικότητά της, ο Πειραιάς είναι η πόλη, όπου η ισχυρή ναυτιλιακή βιομηχανία της Ελλάδας γεννήθηκε και διατηρεί ακόμα και σήμερα τον ισχυρό θαλάσσιο χαρακτήρα της, έχοντας τη βάση τους εκεί οι περισσότερες ναυτιλιακές εταιρείες.Επίσης, εδώ εδρεύει ο Ολυμπιακός και ο όμιλος Ερετών, ο αρχαιότερος εν ενεργεία κωπηλατικός σύλλογος των βαλκανίων.
Στον δήμο βρίσκονται 140 σχολεία και 2 πανεπιστήμια, το Οικονομικό πανεπιστήμιο και η Ανώτατη σχολή Ναυτικών δοκίμων. Στην πόλη αυτή συναντάς το όμορφα αναστηλωμένο Δημοτικό Θέατρο, το Βεάκειο, το Αρχαιολογικό μουσείο, το Ναυτικό μουσείο, το μουσείο των Ηλ. Σιδηροδρόμων και την Δημοτική Πινακοθήκη. Ο Πειραιάς χαρακτηρίζεται από μικρούς γραφικούς κολπίσκους, με πολύ καλές ψαροταβέρνες, ενώ περιλαμβάνει και όλες τις συνήθειες μιας μεγαλούπολης όπως καταστήματα, κινηματογράφοι, θέατρα, εστιατόρια, μπαρ, καφέ και μουσεία.
Προσβασιμότητα: O Πειραιάς πλέον διαθέτει τρεις νέες στάσεις μετρό που του επιτρέπουν να συνδέεται πλήρως με το κέντρο της Αθήνας και τις υπόλοιπες περιοχές, ο συνολικός χρόνος μέχρι το αεροδρόμιο είναι μόλις 1 ώρα. Επίσης, διαθέτει τραμ, σιδηροδρομικό σταθμό και αρκετές γραμμές λεωφορείων. Τέλος, είναι ο κύριος μεταφορικός σταθμός για επιβατικά, εμπορικά πλοία και κρουαζιερόπλοια.
Επενδυτική δυναμική: Η γειτονιά επωφελήθηκε σημαντικά από την ανάπτυξη του λιμανιού του Πειραιά, την επέκταση του μετρό και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθιστώντας την κορυφαία επιλογή για επενδύσεις σε ακίνητα.
Características
Referência
W-02VDW3
contrato
Renda
tipologia
Apartamento
superfície
45 m²
quartos
2 (1 quarto, 1 outro), 1 casa de banho
andar
Rés-do-chão
outras características
Exposição externa
Varanda
Mobilado
Custos
preço
€ 540/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética
ano de construção
1968
estado
Muito bom / Remodelado
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante