Vila familiar 310 m², Paralia Avlidas, Avlida

Avlida
  • € 550.000
  • 5+
  • 310
  • 3
Anúncio atualizado em 16/05/2024
Descrição
Πολυτελές μονοκατοικία προς πώληση στην Παραλία Αυλιδος.
Χτισμένη σταδιακά σε οικόπεδο 1 στρέμμα, δίπλα στην θαλασσα σε πολύ ήσυχο περιβάλλων, κατάλληλη για εξοχική η και μόνιμη κατοικία. Αποτελείται από μεζονέτα με κύρια είσοδο από το σαλόνι και την τραπεζαρία, όπου υπάρχει εγκατάσταση και καμινάδα για τζάκι, θέα προς τον κήπο και την θαλασσα. Η δεύτερη είσοδος είναι από την κουζίνα, η οποία ξεχωρίζει με τα μασίφ ξύλο ντουλάπια της, inox ηλεκτρικές συσκευές, ψηφιδωτό πλακάκι στον τοίχο, είναι λίγα μόνο από τα στοιχεία που διαμορφώνουν τον πολύ όμορφο αυτό χώρο.
Σε υπερυψωμένο τμήμα της οικίας βρίσκεται η πρώτη κρεβατοκάμαρα και μπάνιο υψηλής αισθητικής με τζακούζι. Ανεβαίνοντας στον όροφο, είναι οι τρεις κρεβατοκάμαρες, η κάθε μια με ξεχωριστό μπαλκόνι και θέα θαλασσα, 1 μπάνιο και χώρος χαλάρωσης με τζάκι.
Στο υπόγειο με ανεξάρτητη είσοδος βρίσκεται η γκαρσονιέρα με τζάκι, υπέροχη ιταλική κουζίνα με υγραέριο και ρευμα και μπάνιο με ντουζιέρα. Όλες οι ανέσεις που προσφέρονται στην γκαρσονιέρα την καθιστά κατάλληλη για επισκέπτες, playroom η ακόμα και για ενοικίαση.
Ο χώρος της ψησταριάς, η οποία βρίσκεται στον κήπο, εξοπλισμένη με ψυγείο, πλυντήριο πιάτων, νεροχύτη, ειναι κλειστός με συρόμενη τζαμαρία, πράγμα που το κάνει κατάλληλο ακόμα και για τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα.
Κάθε λεπτομέρεια σε αυτή την ξεχωριστή μονοκατοικία ειναι μελετημένη ώστε να προσφέρει την κάθε άνεση και χαλάρωση του ιδιοκτήτη. Πωλείται και επιπλωμένη.

Η Παραλία Αυλίδος είναι κωμόπολη, μία υπέροχη παραθαλάσσια περιοχή με μήκος παραλίας 6 χλμ. στο Νότιο Ευβοϊκό. Έχει πολύ καλή πλαζ για λουόμενους και αβαθή νερά. Διαθέτει ένα γραφικό λιμανάκι και κατά μήκος της παραλίας υπάρχουν πολλά εξοχικά κέντρα, που προσφέρουν υπέροχα εδέσματα. Η Παραλία Αυλίδας είναι πράγματι ένας ειδυλλιακός τόπος, που έχει εξελιχθεί σε σπουδαίο θέρετρο με πολυτελείς εξοχικές κατοικίες. Υπήρξε τουριστικό θέρετρο, κατά την αρχαιότητα των Θηβαίων αλλά σήμερα - ως επί το πλείστον - των Αθηναίων. Η ανάπτυξή της είναι αξιόλογη και τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρων για ξένους επενδυτές και αγοραστές.
Características
Referência
EK-6699983
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar
superfície
310 m²
quartos
5+ (5 quartos, 3 outros), 3 casas de banho
andar
Rés-do-chão
número total de andares do prédio
3 pisos
Lugares de estacionamento
1 em garagem
outras características
Lareira
Sistema de alarme
Porta blindada
Varanda
Mobilado
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 550.000
Eficiência energética
ano de construção
2010
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante