Terreno não urbanizável para Venda

AlikesΆνω Γερακάρι
  • € 190.000
  • 4.930
Anúncio atualizado em 17/05/2024
Descrição

Κωδικός ακινήτου: 2-149 - Αλυκές- Ανω Γερακάρι
Πωλείται  στο Άνω Γερακαρίο αμφιθεατρικό οικοδομήσιμο οικόπεδο 4.930 τ.μ. που προσφέρει απαράμιλλη θέα στη θάλασσα και στις καταπράσινες γύρω περιοχές. Αυτό το εξαιρετικό οικόπεδο διαθέτει πρόσοψη 26 μέτρων στον δρόμο και διευρύνεται προς την επάνω πλευρά, ιδανικό για την κατασκευή της κατοικίας των ονείρων σας στο σημείο με την καλύτερη δυνατή θέα.

Με δυνατότητα δόμησης 400 τ.μ., το οικόπεδο αυτό σας δίνει την ευκαιρία να χτίσετε μία ή περισσότερες κατοικίες, ακριβώς όπως τις έχετε φανταστεί. Είτε επιθυμείτε μια πολυτελή εξοχική κατοικία είτε ένα συγκρότημα κατοικιών για τουριστική εκμετάλλευση, αυτό το οικόπεδο παρέχει την ιδανική βάση.

Η τοποθεσία του είναι εκπληκτική αφού εκτός του ότι το οικόπεδο είναι περιτριγυρισμένο από πλούσια βλάστηση, σε λίγα μόλις λεπτά, μπορείτε να βρεθείτε στις τουριστικές περιοχές των Αλυκών και του Τσιλιβί, καθώς και σε μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, όπως ο Αλυκανάς, το Αμούδι, το Τσιλιβί, η Ψαρού και τα Ξύγκια. Το οικόπεδο αυτό συνδυάζει την ηρεμία της φύσης με την εγγύτητα σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, καθιστώντας το ιδανικό για κάθε χρήση.

Το ακίνητο αποτελεί ευκαιρία λόγω της δυνατότητας δόμησης, της εύκολης πρόσβασης, της εντυπωσιακής θέας και της προνομιακής τοποθεσίας του. Είναι ιδανικό για τη δημιουργία μίας πανέμορφης και άνετης εξοχικής κατοικίας ή για την κατασκευή κατοικιών προς εκμετάλλευση, παρέχοντας τη δυνατότητα για εισόδημα μέσω του τουρισμού.

Αυτό το οικόπεδο είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν την αρμονία μεταξύ της φυσικής ομορφιάς και της τουριστικής ανάπτυξης σε μια συνεχώς αναπτυσσόμενη περιοχή.
Τιμή: 190.000
Características
Referência
2-149
contrato
Venda
tipologia
Terreno não urbanizável
superfície
4.930 m²
Acesso rodoviário / direito de passagem
Na autoestrada
Custos
preço
€ 190.000
Opções adicionais

Contactar o anunciante