Vila familiar, nova, 220 m², Lefkakia, Náuplia

Náuplia
€ 750.000
1 quarto
220 m²
3 casas de banho
Varanda
Anúncio atualizado em 23/05/2024
Descrição
Η συγκεκριμένη πολυτελής κατοικία προσφέρει όλες τις ανέσεις που μπορεί να επιθυμήσει κάποιος, με πολυτελή υλικά κατασκευής και προσεγμένη αισθητική σε κάθε λεπτομέρεια. Η απρόσμενη πολυτέλεια και η ατμόσφαιρα χαλάρωσης που προσφέρει αυτή η κατοικία την καθιστούν ιδανική για όλους όσους αναζητούν έναν επίγειο παράδεισο.
Αποτελείται από τα 3 επίπεδα, (το ισόγειο είναι 92m² σαλόνι, κουζίνα, WC, τζάκι, ο πρώτος όροφος είναι 82m² με 3 υπνοδωμάτια και μεγάλο μπάνιο και ο δεύτερος όροφος είναι 45m² ένα master υπνοδωμάτιο με μπάνιο και γκαρνταρόμπα) και είναι ακίνητο. υψηλής αισθητικής και μοναδικής αρχιτεκτονικής με θέα στη θάλασσα, πισίνα και κήπο 1100m² με ελαιόδεντρα 100 ετών με μεταφύτευση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ανατολικομεσημβρινός προσανατολισμός της κατοικίας, το μικρόκλιμα της περιοχής και η πανοραμική θέα δημιουργούν εξαιρετικές συνθήκες διαβίωσης.

Η θέα από την κατοικία είναι απλά μαγευτική, προσφέροντας μια μοναδική συνδυασμό θάλασσας και βουνού. Ο κήπος με την πισίνα προσφέρει έναν ιδανικό χώρο για χαλάρωση και απόλαυση του ελληνικού καλοκαιριού.

Η κατοικία βρίσκεται σε μια ήσυχη και ασφαλή γειτονιά, κοντά σε όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστεί κάποιος. Επιπλέον, η κοντινή απόσταση από το κέντρο της πόλης του Ναυπλίου και τις παραλίες κάνει αυτή την κατοικία μια ιδανική επιλογή για όλους όσους αναζητούν έναν ήσυχο αλλά ταυτόχρονα κοντινό στη δράση τόπο διαμονής.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε μια ξενάγηση στο χώρο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. +30 27520 23344

Αυτή η πολυτελής κατοικία είναι μια μοναδική ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε!
Características
Referência
ID 285
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
superfície
220 m²
quartos
1 quarto, 3 casas de banho
número total de andares do prédio
3 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Piscina
Jardim privado
Custos
preço
€ 750.000
Eficiência energética
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento
Eficiência energética
A+
Opções adicionais

Contactar o anunciante