Apartamento T2 Κουρμούλη Γ. 94, Ρέθυμνο 74132, Centro, Rethymno

RethymnoΚουρμούλη Γ. 94, Ρέθυμνο 74132
€ 160.000
3 quartos
62 m²
1 casa de banho
Andar 1º
Elevador
Varanda
Anúncio atualizado em 22/05/2024
Descrição
Τριάρι διαμέρισμα 62 τ.μ. προς πώληση στην περιοχή του Μασταμπά. Πρόκειται για ακίνητο ισογείου που όμως λόγω της κλίσης του οικοπέδου διαθέτει μπαλκόνι πρώτου ορόφου. Η οικοδομή ολοκληρώθηκε το 2012 και ως εκ τούτου το διαμέρισμα είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Η περιοχή είναι ήσυχη χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα στάθμευσης ενώ η απόσταση από το κέντρο της πόλης με τα πόδια δεν ξεπερνά τα 7 λεπτά.

Οι χώροι του είναι αρκετοί για μία ολιγομελή οικογένεια ή ζευγάρι. Ο ενιαίος χώρος σαλόνι-κουζίνα είναι αρκετός για σαλόνι και τραπεζαρία ενώ και τα δύο υπνοδωμάτια είναι ευμεγέθη. Το μεγαλύτερο υπνοδωμάτιο προσφέρει πρόσβαση στο μπαλκόνι-όπως και το σαλόνι- ενώ το δεύτερο υπνοδωμάτιο είναι τυφλό.

Η αρχικά ζητούμενη τιμή για το συγκεκριμένο ακίνητο το μετατρέπει σε επενδυτική ευκαιρία καθώς η τοποθεσία του σε συνδυασμό με την ηλικία του και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του δίνουν ένα σύνολο το οποίο μπορεί να δίνει απόδοση για ενοικίαση άνω του 5% το οποίο είναι ένα ιδιαίτερα καλό νούμερο για αστικό-οικιστικό ακίνητο. Η περιοχή είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για ενοικίαση καθώς τόσο φοιτητές όσο και οικογένειες επιλέγουν να μείνουν εκεί λόγω της εγγύτητας με το κέντρο της πόλης. Τέλος το ακίνητο είναι μισθωμένο μέχρι το Δεκέμβριο του 2024.

Υπεύθυνος για την ανάθεση είναι ο Κωνσταντίνος Μουλλός αδειούχος μεσίτης με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 3469607

Παρά το γεγονός οτι η Aspis Real Estate Ρεθύμνου παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσει οτι τα στοιχεία που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες είναι αληθή αυτά είναι κατά δήλωση των πωλητών και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ισχυρή σύσταση για έλεγχο των πληροφοριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες πριν την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.
Características
Referência
EK-6730287
contrato
Venda
tipologia
Apartamento
superfície
62 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 1 casa de banho
andar
Mezanino, com elevador
outras características
Varanda
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 160.000
despesas de condomínio
€ 15/mês
Eficiência energética
ano de construção
2012
aquecimento
Aquecimento, fonte de alimentação elétrica
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante