Apartamento T2 muito bom estado, quarto andar, Ano Pefki, Pefki

Pefki
  • € 1.100/mês
  • 3
  • 100
  • 1
  • 4
  • Sim
Anúncio atualizado em 09/06/2024
Descrição
Σε ένα από τα καλύτερα σημεία της Άνω Πεύκης, το οποίο συνδυάζει το καταπράσινο και ήσυχο περιβάλλον με την άμεση πρόσβαση σε κεντρικές οδικές αρτηρίες και αγορά, σε απόσταση 1χλμ από τον σταθμό ΗΣΑΠ του Αμαρουσίου, ενοικιάζεται διαμέρισμα 100τμ, 4ου ορόφου, με 2υ/δ, υπόγεια θέση στάθμευσης και αποθήκη. Βρίσκεται σε αρχοντική πολυκατοικία κατασκευής του 1974, η οποία διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση.
Σπουδαίο πλεονέκτημα του ακινήτου είναι η πλήρης και πολυτελής ανακαίνισή του, μετά την οποία η εικόνα του παραπέμπει σε νεόδμητη κατοικία. Πέραν της αντικατάστασης όλων των υποδομών (υδραυλικά και ηλεκτρολογικά), της κουζίνας, του μπάνιου, του WC και των πατωμάτων, το διαμέρισμα έχει θωρακιστεί ενεργειακά με κουφώματα αλουμινίου τελευταίας τεχνολογίας με θερμοδιακοπή και με θερμομόνωση στους τοίχους. Ανήκει πλέον στην ενεργειακή κλάση Α, γεγονός που σημαίνει ότι η κατανάλωση ενέργειας για τη θέρμανση και την ψύξη, έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο.
Το διαμέρισμα έχει άπλετο φυσικό φωτισμό, ο οποίος δημιουργεί μία πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα. Στη διαρρύθμιση έχει δοθεί έμφαση στους χώρους υποδοχής, με την επιφάνεια της σαλονοτραπεζαρίας να παραπέμπει σε ακίνητο περισσότερων τετραγωνικών, ενώ έχει μία πολύ μεγάλη βεράντα με ανοιχτό ορίζοντα και θέα στον καταπράσινο περιβάλλοντα χώρο, ιδανική για οικογενειακές και κοινωνικές συγκεντρώσεις. Η κουζίνα είναι ανεξάρτητη και πολύ λειτουργική και κατόπιν συνεννόησης μπορούν να τοποθετηθούν και ηλεκτρικές συσκευές. Τα δύο υπνοδωμάτια είναι άνετα και έχουν πρόσβαση σε μπαλκόνι. Τις παροχές του διαμερίσματος συμπληρώνουν τα κλιματιστικά σε όλα τα δωμάτια και οι τέντες. Η θέρμανση είναι κεντρική με φυσικό αέριο.
Στην ίδια πολυκατοικία, στον ίδιο όροφο, νοικιάζεται και μία γκαρσονιέρα 37τμ, ίδιων προδιαγραφών, σε περίπτωση που επιθυμείτε να έχετε κοντά σας έναν δικό σας άνθρωπο, παρέχοντας όμως πλήρη ανεξαρτησία.
Η άριστη κατάσταση του διαμερίσματος σε συνδυασμό με το εξαιρετικό σημείο, καθιστούν το διαμέρισμα σαν μία από τις καλύτερες προτάσεις στην ευρύτερη περιοχή.
Características
Referência
EK-6733765
contrato
Renda
tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
superfície
100 m²
quartos
3 (2 quartos, 1 outro), 1 casa de banho
andar
4° andar, com elevador, com acesso a deficientes
Lugares de estacionamento
1 em garagem
outras características
Porta blindada
Varanda
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 1.100/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética
ano de construção
1974
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Centralizado, alimentado a metano
Eficiência energética
A
Opções adicionais

Contactar o anunciante