Estúdio muito bom estado, quarto andar, Ano Pefki, Pefki

Pefki
  • € 550/mês
  • 2
  • 40
  • 1
  • 4
  • Sim
Anúncio atualizado em 23/05/2024
Descrição
Σε ένα από τα καλύτερα σημεία της Άνω Πεύκης, το οποίο συνδυάζει το καταπράσινο και ήσυχο περιβάλλον με την άμεση πρόσβαση σε κεντρικές οδικές αρτηρίες και αγορά, σε απόσταση 1χλμ από τον σταθμό ΗΣΑΠ του Αμαρουσίου, ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 40τμ, 4ου ορόφου, σε αρχοντική πολυκατοικία κατασκευής του 1974, η οποία διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση.
Η γκαρσονιέρα έχει ανακαινιστεί πλήρως και η εικόνα της παραπέμπει σε νεόδμητο ακίνητο. Τα κουφώματα είναι τελευταίας τεχνολογίας, με θερμοδιακοπή, ενώ έχει τοποθετηθεί και θερμομόνωση στους τοίχους. Με τις παρεμβάσεις αυτές το ακίνητο ανήκει στην ενεργειακή κλάση Α, γεγονός που σημαίνει ότι η κατανάλωση ενέργειας για τη θέρμανση και την ψύξη, έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο.
Αποτελείται ουσιαστικά από τρεις χώρους, ένας εκ των οποίων είναι η κουζίνα, οι οποίοι μεταξύ τους δεν έχουν χωρίσματα. Υπάρχουν δύο μπαλκονόπορτες και ένα παράθυρο, τα οποία εξασφαλίζουν άπλετο φυσικό φωτισμό.
Το ακίνητο επίσης διαθέτει πόρτα ασφαλείας, δύο κλιματιστικά και ηλιακό ενώ κατόπιν συνεννόησης μπορεί να τοποθετηθούν και ηλεκτρικές συσκευές. Η θέρμανση είναι κεντρική με φυσικό αέριο.
Δεδομένης της έλλειψης μικρών διαμερισμάτων αλλά και λόγω της άριστης κατάστασης και του εξαιρετικού σημείου, το συγκεκριμένο ακίνητο αποτελεί ίσως την καλύτερη πρόταση στην ευρύτερη περιοχή.
Características
Referência
EK-6733855
contrato
Renda
tipologia
Apartamento
superfície
40 m²
quartos
2 (1 quarto, 1 outro), 1 casa de banho
andar
4° andar, com elevador, com acesso a deficientes
outras características
Porta blindada
Varanda
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 550/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética
ano de construção
1974
estado
Muito bom / Remodelado
aquecimento
Centralizado, alimentado a metano
Eficiência energética
A
Opções adicionais

Contactar o anunciante