Vila familiar Πύλος, Glyfada, Pilos

PilosΠύλος
  • € 1.000.000
  • 4
  • 136
  • 3+
  • Não
Anúncio atualizado em 28/05/2024
Descrição
Διατίθεται προς αγορά πολυτελή βίλα στη Γιάλοβα Μεσσηνίας, σχεδιασμένη για να προσφέρει άνεση και πολυτέλεια με μοναδική θέα στον κόλπο του Ναβαρίνου.

Αποτελείται από ένα συγκρότημα όμορων βιλων και η κάθε βίλα διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, τραπεζαρία και σαλόνι ιδανικά για οικογενειακές συγκεντρώσεις και χαλάρωση, καθώς και τρία υπνοδωμάτια με διπλό κρεβάτι king-size, καθένα με ιδιωτικό μπάνιο για απόλυτη άνεση και ιδιωτικότητα. Τηλεόραση υπάρχει σε πολλά δωμάτια, ενώ ο κλιματισμός, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για θέρμανση, εξασφαλίζει άνεση καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.
Είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές και δίνεται πλήρως επιπλωμένη.
Υπάρχουν δύο βεράντες, η μία εκ των οποίων διαθέτει θερμαινόμενη πισίνα με υδρομασάζ και μεγάλο στεγασμένο τραπέζι, ιδανικό για γεύματα και ποτά με θέα τη θάλασσα.
Στην κεντρική κρεβατοκάμαρα του υπογείου η είσοδος του φυσικού φωτός γίνεται μέσα από την πισίνα, δημιουργώντας ιδιαίτερα παιχνίδια χρώματος.

Το αποκορύφωμα είναι η υπέροχη πανοραμική θέα στον κόλπο του Ναβαρίνου. Εκτός από την πισίνα, η κύρια βεράντα προσφέρει επίσης ένα μεγάλο, στεγασμένο τραπέζι, όπου μπορείτε να περάσετε άνετα τη διαμονή σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, από το πρωινό μέχρι ένα μεταμεσονύκτιο κοκτέιλ. Για να απολαύσετε την κρύα εποχή, το υπόγειο σας προσκαλεί να κάνετε σάουνα. Οι βίλες εντυπωσιάζουν με τη μοντέρνα αρχιτεκτονική τους και την υψηλής ποιότητας εσωτερική διακόσμηση. Κάθε βήμα πιο πάνω αξίζει τον κόπο, καθώς ανάλογα με το επίπεδο του σπιτιού - υπάρχουν τρία - θα ανταμειφθείτε με μια ακόμη πιο εντυπωσιακή θέα στον κόλπο του Ναβαρίνου. Αυτό το οφείλουμε στην επιβλητική τοποθεσία στην πλαγιά του λόφου, η οποία καθιστά αυτό το αποκλειστικό συγκρότημα εξοχικών κατοικιών εξαιρετικό δημιούργημα.
Στους πρόποδες του συγκροτήματος υπάρχει μια κοινόχρηστη πισίνα μήκους 17 μέτρων με άφθονο χώρο για ηλιοθεραπεία. Το παρακείμενο σπιτάκι της πισίνας δεν διαθέτει μόνο τουαλέτα, αλλά και κλειδωμένο χώρο αποθήκευσης για καροτσάκια, τσάντες γκολφ, ποδήλατα κ.λπ.
ρίσκεστε μόλις 300μ. μακριά από την παραλία.
Ο παραλιακός δρόμος, η καρδιά της Γιάλοβας, με όλα τα εστιατόρια, τις ταβέρνες και τα μαγαζιά της απέχει μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια. Η υπέροχη αμμώδης παραλία μόνο 300 μέτρα.
Αν έχετε περάσει από τα διάφορα μπαρ και χώρους της Γιάλοβας, δεν απέχει πολύ το λιμάνι της Πύλου, το οποίο μπορείτε να δείτε να λάμπει τη νύχτα από τη βεράντα του σπιτιού σας.
Πολυάριθμες παραλίες με κρυστάλλινα νερά, αμμόλοφοι, όρμοι και beach bars με ατμόσφαιρα club σας περιμένουν στα περίχωρα της Γιάλοβας.
Απολαύστε τη ζωή σε αυτή την ιδιαίτερη κατοικία, σε εκπληκτική τοποθεσία και τις πολυτελείς παροχές που προσφέρει.

Skouras Real Estate

Μεσιτικό γραφείο στην Καλαμάτα

Οδός Ηρώων Πολυτεχνείου 78,
Καλαμάτα, Μεσσηνίας T.K 24100

Μέλος ΕΠΠΑ, CEI, NAR

Τηλ. Κέντρο: + 30 2721101356

Κιν.:+ 30 6980183000

www.skourasrealestate.gr

fd@skourasrealestate.gr

Υπεύθυνος Ακινήτου: Φώτης Δημητρακόπουλος
Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες. Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση. 

Características
Referência
954041
contrato
Venda
tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
superfície
136 m²
quartos
4 (3 quartos, 1 outro), 3+ casas de banho
andar
1° andar
número total de andares do prédio
2 pisos
outras características
Sistema de alarme
Porta blindada
Piscina
Jardim privado
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 1.000.000
Eficiência energética
ano de construção
2023
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento
certificação energética
Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante