Prédio para Venda

Drosia
  • € 920.000
  • 5+
  • 566
  • 3+
Anúncio atualizado em 23/08/2023
Descrição
Πωλείται συγκρότημα δύο πολυτελών κατοικιών, ιδιαίτερης αντισεισμικής κατασκευής με το σύνολο των τοίχων να είναι απο οπλισμένο σκυρόδεμα πάχους 30εκ, συνολικού εμβαδού 566τμ.
Η πρώτη κατοικία αποτελείται απο ισόγειο με σαλόνι, κουζίνα και wc, 1ο όροφο με 2 Υ/Δ master με μπάνιο, 2o όροφο εσωτερικα σοφίτα με υπνοδωμάτιο και βεράντα μοναδικής θέας.
Η δεύτερη κατοικία αποτελείται απο ισόγειο σαλόνι, τραπεζαρία κουζίνα, wc, 1ος όροφος με 1 Υ/Δ master με πολυτελή τουαλέτα, 2 Υ/Δ με κοινόχρηστη τουαλέτα, 2ος όροφος σοφίτα Υ/Δ και μπανιο με βεράντα επίσης μοναδικής θέας.
Η πολυτέλεια στην κατασκευή συνεχίζεται και εσωτερικά με τα ξύλινα δάπεδα που καλύπτουν σχεδόν όλη την επιφάνεια των οικιών με συνδυασμό πολυτελούς γρανίτη δαπέδου. Η δεύτερη κατοικία έξυπηρετείται με πάρκιν 2 αυτοκινήτων, υπόγειο χώρο στούντιο, βοηθητικών χώρων νοικοκυριού. Το συγκρότημα διαθέτει ηλεκτρογεννήτρια για ηλεκτροδότηση σε περίπτωση διακοπών. Το συγκρότημα περιβάλλεται απο κήπο και υπάρχουν διαθέσιμα προς κατασκευή 145τμ υπόλοιπης δόμησης σε σημείο του οικόπεδου.
Características
Referência
EK-726291
contrato
Venda
tipologia
Prédio | Propriedade de luxo
superfície
566 m²
quartos
5+ quartos, 3+ casas de banho
número total de andares do prédio
3 pisos
Lugares de estacionamento
1 em garagem
outras características
Lareira
Sótão
Porta blindada
Exposição externa
Sistema de alarme
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 920.000
Eficiência energética
ano de construção
1987
aquecimento
Aquecimento, alimentado a gasóleo
Eficiência energética
Γ
Opções adicionais

Contactar o anunciante