Дуплекс 126 m², Центр, Nea Smyrni

Nea Smyrni
  • € 320 000
  • 3
  • 126
  • 2
  • Да
Объявление обновлено 04.03.2024
Описание
Κωδικός ακινήτου: 742141 - Νέα Σμύρνη Κέντρο Γήπεδο ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μεζονέτα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 126 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1993 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - αερίου, θέα σε πάρκο, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C, τέντες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 30 τ.μ. - Τιμή: 320.000 € Εξαιρετική μεζονέτα 1ου και 2ου ορόφου σε 4όροφη πολυκατοικία.

Το ακίνητο είναι σε άριστη κατάσταση, διαθέτει αυτονομία αερίου και είναι προσόψεως με θέα πάρκο.

Στον πρώτο όροφο βρίσκουμε τα 2 υ/δ τα οποία διαθέτουν μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους. Οι ντουλάπες είναι εντοιχιζόμενες και το ένα υπνοδωμάτιο θεωρείται μάστερ καθώς διαθέτει βεστιάριο.
Επίσης υπάρχει στον όροφο ένα μεγάλο μπάνιο και ένας χώρος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για γραφείο. Διαφορετικά είναι ένας χώρος που μπορεί μία οικογένεια να χαλαρώνει απολαμβάνοντας στιγμές ηρεμίας παίζοντας παιχνίδια.

Στον δεύτερο όροφο της μεζονέτας θα βρούμε ένα τεράστιο σαλόνι και μία μεγάλη ξεχωριστή κουζίνα με έναν μεγάλο πάγκο ανάμεσα τους για να διαχωρίζει τους χώρους.

Το ακίνητο και στους δύο ορόφους έχει 2 μεγάλα μπαλκόνια για να μπορεί κάποιος να κάθεται και να απολαμβάνει τη θέα του πάρκου.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως μετά από αλλαγές αν θελήσει κάποιος μπορεί να βγει και 3ο Υ/Δ .

Μία άριστη επιλογή για οικογένειες καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην πλατεία της Ν. Σμύρνης και ό,τι χρειάζεται κάποιος, όπως για παράδειγμα σούπερ μάρκετ και τράπεζες.

Μία εξαιρετική μεζονέτα από την Wonder International Realty.
Характеристики
ID
742141
договор
Продажа
типология
Дуплекс
Площадь
126 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 2 ванные
этаж
1° этаж, с лифтом
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Меблировано
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 320 000
плата за кондоминиум
€ 15/месяц
Энергоэффективность
год постройки
1993
отопление
Автономное, на метане
Энергетический класс
Δ
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем