Двухкомнатная квартира нулевой этаж, Saronida center - beachside area, Saronida

Saronida
  • € 250 000
  • 2
  • 70
  • 1
  • T
  • Да
Объявление обновлено 15.02.2024
Описание
Ωραία κατοικία, ηλιόλουστη, φωτεινή, στο κέντρο της Σαρωνίδας με άμεση πρόσβαση σε θάλασσα, αγορά και συγκοινωνία.
Αγαπημένο παραλιακό θέρετρο της Αττικής, μέσα στα χρόνια έχει γίνει ένας σύγχρονος τόπος μόνιμης διαμονής με ήπιο μεσογειακό κλίμα. Με μέτωπο προς τη θάλασσα και την κλιμακούμενη κλίση των εδαφών της προς τον Όλυμπο, αποτελεί ένα από τα φυσικά μπαλκόνια της αττικής γης.
Η σύγχρονη ρυμοτομία της, οι προσιτές της παραλίες «στα πόδια» σχεδόν της οικιστικής δομής της πόλης, τα ιστορικά της πολυβολεία που κουβαλούν ακόμα μνήμες άλλων εποχών και το καταπληκτικό παραθαλάσσιο πεζοπορικό της μονοπάτι (ένα από τα ωραιότερα περιαστικά στην Ελλάδα), είναι τα κυριότερα σημεία αναφοράς της Σαρωνίδας.
Απέχει 40 χλμ από το λιμάνι του Πειραιά, 57 χλμ από το κέντρο της Αθήνας και 25 χλμ από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 70 τ.μ., Δωμάτια: 2, Έτος κατασκευής: 2008, Βεράντα, Ασανσέρ, Τζάκι, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Πόρτα ασφαλείας, Συναγερμός, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: Ισόγειο, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Κουζίνες: 1, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Επιφάνεια oικοπέδου: 150 τ.μ., Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Ενεργειακή κλάση: Γ
Характеристики
ID
2555
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
70 m²
Помещения
2 спальни, 1 ванная
этаж
Нулевой этаж, с лифтом
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Частный сад
Расходы
Цена
€ 250 000
Энергоэффективность
год постройки
2008
отопление
Автономное, на дизельном топливе
Энергетический класс
Γ
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем