Односемейная вилла 665 m², Amalieio Orfanotrofeio, Marousi

Marousi
  • € 2 600 000
  • 5+
  • 665
  • 3+
  • Да
Объявление обновлено 01.12.2023
Описание
ΚΗΦΙΣΙΑ, Προφήτης Ηλίας, νεόδμητη μονοκατοικία 665 τ.μ., κατασκευής του 2010, αποτελούμενη από 3 επίπεδα (ημιυπογείου - ισογείου - 1ου - δώμα) σε οικόπεδο 740 τ.μ.. Συγκεκριμένα η διάταξη των επιπέδων καταμερίζεται ως εξής: Το υπόγειο ( το οποίο από είναι ισόγειο από την πίσω πλευρά και έχει πρόσβαση στην πισίνα) αποτελείται από σαλόνι με τζάκι, μεγάλο χώρο γραφείου, μπαρ με ψυγείο, υπνοδωμάτιο με ensuit μπάνιο και μεγάλο δωμάτιο πλυντηρίου / στεγνωτηρίου / αποθήκης και πρόσβαση στο γκαράζ.
Το ισόγειο αποτελείται από μεγάλο σαλόνι με τζάκι, χώρο τραπεζαρίας, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλες τις ηλ. Συσκευές με επιπλέον τραπεζαρία, WC επισκεπτών και επιπλέον αποθηκευτικό χώρο ο οποίος μπορεί να αξιοποιηθεί ως ντουλάπα καθώς και μεγάλες βεράντες.
Ο πρώτος (1ος) όροφος αποτελείται από ευρύχωρο χωλ με εντοιχισμένο έπιπλο με αποθηκευτικούς χώρους καθώς και ψυγείο και έχει πρόσβαση σε μεγάλη βεράντα. Στο ίδιο επίπεδο βρίσκεται ένα μεγάλο master υπνοδωμάτιο με τζάκι και βεράντα και 3 ακόμη υπνοδωμάτια, όλα με μπάνιο ensuit.
Τέλος το δώμα αποτελείται από ένα (1) δωμάτιο γενικής χρήσης με θέα και πρόσβαση στην ταράτσα που είναι διαμορφωμένη σε Roof Garden.
Η κίνηση ανά επίπεδο πραγματοποιείται μέσω εσωτερικού ασανσέρ καθώς και εσωτερικής σκάλας.
Επιπλέον, διαθέτει κεντρική ενδοδαπέδια θέρμανση πετρελαίου, με έτοιμη αναμονή για φυσικό αέριο, πλήρη κεντρικό κλιματισμό σε πολλές ζώνες, πόρτα ασφαλείας και περιμετρικές κάμερες. Ακόμα, περιλαμβάνει θέση στάθμευσης ανοικτή αλλά και κλειστή, κήπο με αυτόματο πότισμα, πισίνα με δικό της WC, roof garden. Επιπλέον, η βίλλα περιλαμβάνει αυτόματη Γεννήτρια ρεύματος για όλο το οίκημα, πλήρη εγκατάσταση Wi- Fi /Ethernet/ τηλεφώνων/Καμερών/ Συναγερμού και Λεβητοστάσιο με πυρανίχνευση. Ενεργειακής Κλάσης Γ
Характеристики
ID
26526
договор
Продажа
типология
Односемейная вилла | Элитная недвижимость
Площадь
665 m²
Помещения
5+ (5 спальни, 2 другие), 3+ ванных
этаж
Нулевой этаж, с лифтом
всего этажей здания
3 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Бассейн
Частный сад
Расходы
Цена
€ 2 600 000
Энергоэффективность
год постройки
2010
отопление
Автономное, напольное, на дизельном топливе
Энергетический класс
Γ
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем