Гостиница Продажа

Oitilos
  • € 1 600 000
  • 714
  • 3+
Объявление обновлено 04.03.2024
Описание
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Ν. ΟΙΤΥΛΟ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΟΙΚΟΠΕΔΟ : έχει έκταση πέντε χιλιάδες διακόσια τέσσερα και εβδομήντα έξι εκατοστά (5.204,76) τετραγωνικά μέτρα.
ΚΤΙΣΜΑΤΑ : Επί του πιο πάνω οικοπέδου είναι κτισμένο ξενοδοχείο επιπλωμένων διαμερισμάτων βάσει της άδειας οικοδομής της Πολεοδομίας Γυθείου της οποίας προβλεπόταν η κατασκευή ξενοδοχείου επιπλωμένων διαμερισμάτων Κατηγορίας 2** αποτελούμενου από τέσσερα διώροφα κτήρια συνολικής επιφανείας ορόφων μέτρων τετραγωνικών επτακοσίων δεκατριών και ενενήντα δύο εκατοστών ( 713,92), πλην όμως έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή των τριών εκ των τεσσάρων κτηρίων συνολικού εμβαδού μέτρων τετραγωνικών πεντακοσίων τριάντα και ενενήντα δύο εκατοστών (530,92), ενώ το τέταρτο κτήριο συνολικού εμβαδού μέτρων τετραγωνικών εκατόν ογδόντα τριών (183), βρίσκεται ακόμα στο στάδιο ολοκλήρωσης της κατασκευής του σκελετού του (μπετά).
Κάθε ένα από τα 3 κτήρια αποτελείται από 4 ανεξάρτητα διαμερίσματα των 45τ.μ. περίπου έκαστο. Διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια τα οποία αποτελούνται από ένα διπλό κρεββάτι, ένα καθιστικό, ιδιωτικό μπάνιο, ψυγείο, μικρό κουζινάκι και μεγάλες βεράντες με μοναδική θέα στον κόλπο του Οιτύλου.
Το τέταρτο κτήριο στο ισόγειο σήμερα φιλοξενεί το χώρο reception και αίθουσας πρωϊνού (με ανεξάρτητο χώρο κουζίνας), ενώ στον πάνω όροφο υπάρχουν 2 ακόμη δωμάτια τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως από τους ιδιοκτήτες και ενίοτε διατίθενται και σε πελάτες.
Δεδομένου ότι όλα τα δωμάτια – διαμερίσματα διαθέτουν κουζίνα, μπορεί εύκολα να μετατραπεί και ο χώρος reception σε 2 ακόμη δωμάτια - διαμερίσματα.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 350 μέτρων από την θάλασσα, είναι κατασκευασμένο από πέτρα και βρίσκεται σε δεσπόζουσα αμφιθεατρική θέση. Όλα τα δωμάτια – διαμερίσματα έχουν καταπληκτική και ανεμπόδιστη θέα στον κόλπο του Οιτύλου.
Υπάρχει προβλεπόμενος χώρος στάθμευσης των αυτοκινήτων των επισκεπτών και εύκολη πρόσβαση των διαμενόντων προς τα δωμάτια – διαμερίσματα.
Ο επενδυτής που θα ενδιαφερθεί να αγοράσει το ξενοδοχείο, να το αγοράσει και εν συνεχεία με σύσταση οριζοντίου ιδιοκτησίας να δημιουργήσει ανεξάρτητα διαμερίσματα και να τα εκμεταλλευτεί αναλόγως (μίσθωση ή πώλησή τους ως ανεξάρτητα διαμερίσματα).
Στα 2,5 km περίπου βρίσκεται η πόλη της Αρεόπολης, ενώ στην παραλία (στα 350μ από το ξενοδοχείο) υπάρχουν ταβέρνες, καφέ κλπ.
Επίσης περίπου στο 1 km βρίσκεται το γραφικό ψαροχώρι Λιμένι, το οποίο είναι παγκοσμίως γνωστό και πολύ προβεβλημένο λόγω του φυσικού του κάλους, αλλά και λόγω του ότι εκεί βρίσκεται ο ιστορικός Πύργος του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη.
Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη και γίνεται μέσω ασφαλτοστρωμένου δρόμου.
Характеристики
ID
EK-2711695
договор
Продажа
типология
Дом - Здание | Элитная недвижимость
Площадь
714 m²
Помещения
3+ ванных
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в частный гараж/парковка
Нынешнее использование здание
Гостиница
другие характеристики
Внешняя планировка
Расходы
Цена
€ 1 600 000
Энергоэффективность
год постройки
2006
состояние
Отличное / Отремонтированное
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем