Односемейная вилла 485 m², Agrileza, Ахарне

Ахарне
  • € 2 750 000
  • 5+
  • 485
  • 3+
  • Нет
Объявление обновлено 19.03.2024
Описание
Υπέροχη Μονοκατοικία με πισίνα σε εκπληκτικό κτήμα με οπωροφόρα με πανέμορφο περιποιημένο κήπο και δάσος δίπλα απο το Τατόι Club. Το κτήμα έχει υπόλοιπο συντελεστή δόμησης επιπλέον 100 τμ.

Το κτήμα έχει εμβαδόν 16.500 περίπου τ.μ. με πρόσοψη 45 μέτρων , επί της οδού Τατοίου και η κατοικία είναι περίπου 485 τμ κτισμένη το 2004 και αποτελούμενη απο 2 επίπεδα. Το υπερυψωμένο ισόγειο προσφέρει χώρο καθηστικού, μεγάλη κουζίνα και 3 υπνοδωμάτια (ένα μάστερ) και 2 μπάνια. Στο φωτεινό ημι-υπόγειο χώρο υπάρχει μεγάλο δωμάτιο καθηστικό, επίσης άλλο άνετο δωμάτιο που χρησιμοποιείται σαν αποθηκευτικός χώρος, ένα δωμάτιο για χρήση σιδερωτηρίου - πλυντηρίου, ένα WC ξένων, και δύο υπνοδωμάτια με en suite μπάνια καθώς και ένα μικρό διαμερισματάκι αποτελούμενο από δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Η πισίνα είναι 14Χ7 μ και επίσης υπάρχει στεγασμένος χώρος στάθμευσης για 2 αυτοκίνητα. Το σπίτι διαθέτει κεντρική θέρμανση καθώς και ενεργειακό τζάκι. Στο κτήμα υπάρχει γεώτρηση καθώς και γεννήτρια.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr
Характеристики
ID
S384
договор
Продажа
типология
Односемейная вилла | Элитная недвижимость
Площадь
485 m²
Помещения
5+ (7 спальни, 2 другие), 3+ ванных
этаж
Нулевой этаж
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Железная дверь
Внешняя планировка
Бассейн
Частный сад
Расходы
Цена
€ 2 750 000
Энергоэффективность
год постройки
2004
отопление
Автономное, на дизельном топливе
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем