Односемейная вилла Επ. Οδός Πλατανές-Μονή Αρκαδίου, Πηγή 74100, Pigi, Arkadi

ArkadiΕπ. Οδός Πλατανές-Μονή Αρκαδίου, Πηγή 74100
  • € 250 000
  • 4
  • 145
  • 2
  • Нет
Объявление обновлено 22.03.2024
Описание
Μια διώροφη κατοικία μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από το Ρέθυμνο Κρήτης. Είναι μια μεγάλη οικιστική και τουριστική ευκαιρία.

Αυτή η όμορφη βίλα τεσσάρων υπνοδωματίων θα βρίσκεται σε ένα από τα πιο τουριστικά και γραφικά χωριά του Ρεθύμνου, στην Πηγή, μόλις 15 λεπτά από το κέντρο του Ρεθύμνου. Τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που χρησιμοποιούνται σε αυτό το έργο είναι μοντέρνα, κομψά και υψηλών προδιαγραφών. Αυτή η βίλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εξοχική κατοικία, μόνιμη κατοικία ή ενοικίαση/επένδυση.

Βρίσκεται σε 2 ορόφους με συνολική επιφάνεια 140 m2 και οικόπεδο 600 m2. Στο ισόγειο, το ακίνητο περιλαμβάνει την είσοδο που οδηγεί σε ενιαίο χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας και πλήρως εξοπλισμένης κουζίνας. Υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο στον κάτω όροφο με μια ανοιγόμενη πόρτα στον εξωτερικό χώρο. Θα βρείτε επίσης μια ξεχωριστή αποθήκη κάτω από τις σκάλες και ένα WC για αποστολές.

Στον πρώτο όροφο υπάρχουν τρία ξεχωριστά υπνοδωμάτια με ανοιγόμενες πόρτες σε βεράντες που απολαμβάνουν την ωραία θέα. Το κύριο υπνοδωμάτιο περιλαμβάνει ιδιωτικό μπάνιο. Υπάρχει ένα άλλο μπάνιο με ξεχωριστή τουαλέτα και ντους.

Οι εξωτερικοί χώροι αποτελούν ένα ωραίο τοπίο για να απολαύσετε τα ποτά του ηλιοβασιλέματος της χαλαρής ημέρας. Ο κήπος είναι ηλιόλουστος όλη την ημέρα το καλοκαίρι. Επίσης υπάρχει ιδιωτικός χώρος στάθμευσης κοντά στην είσοδο.

Η οικοδομική άδεια για τη βίλα έχει ήδη εκδοθεί που σημαίνει ότι η ανέγερση του ακινήτου μπορεί να ξεκινήσει άμεσα. Αυτό σας εξοικονομεί χρόνο και άγχος, καθώς η λήψη οικοδομικής άδειας μπορεί να είναι μια μακρά και περίπλοκη διαδικασία.

Η πισίνα είναι προαιρετική.
Характеристики
ID
id304
договор
Продажа
типология
Односемейная вилла | Элитная недвижимость
Площадь
145 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 2 ванные
этаж
Нулевой этаж
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Балкон
Бассейн
ТВ система со спутниковой антенной
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 250 000
Энергоэффективность
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное, блок питания
Энергетический класс
A
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем