Односемейная вилла Ανάληψη, Killini, Kastro Killinis

Kastro KillinisΑνάληψη
  • € 460 000
  • 5+
  • 209
  • 3+
Описание
Βίλα στην Ελλάδα στη Δυτική Πελοπόννησο στο Ιόνιο Πέλαγος
Τα συνολικά τετραγωνικά μέτρα των κτιρίων είναι: 209 m2
Αποτελείται απο:

1) Βίλα
Ισόγειο - 112,01 m2
1ος όροφος - 60,06 m2
Σύνολο: 172,07 m2

2) Δύο μικρά σπίτια (έξω):
- 16,40 m2
- 14,14 m2

3) Μικρή παραδοσιακή ελληνική εκκλησία:
- 6,76 m2

*Υπάρχει επίσης δυνατότητα διαχωρισμού οικοπέδου σε 2 ανεξάρτητα μέρη, με δυνατότητα ανέγερσης άλλης κατοικίας.

Διώροφη πλήρως επιπλωμένη βίλα ευρωπαϊκού στιλ με εκπληκτική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και στα όμορφα νησιά της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου. Ήσυχη, πολύ καταπράσινη περιοχή για οικογένειες και αναψυχή.
Η βίλα βρίσκεται ανάμεσα στο λιμάνι της Κυλλήνης (από όπου τα φέρι μποτ για Κεφαλονιά και Ζάκυνθο) και την πόλη Κάστρο (όπου υπάρχει ένα φρούριο που έχτισαν οι Φράγκοι τον 13ο αιώνα - ιστορικό μνημείο). Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται η Αρχαία Ολυμπία, η Σπάρτη, οι Μυκήνες και άλλες ιστορικές τοποθεσίες. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν ιαματικές πηγές (με ιαματική λάσπη), 4 χλμ από το σπίτι. Το αεροδρόμιο του Αράξου απέχει 30χλμ. από τη βίλα. Πτήσεις πραγματοποιούνται από Γερμανία, Ελβετία, Γαλλία, Ρωσία, Τσεχία, Πολωνία και άλλες χώρες. Η πόλη της Πάτρας βρίσκεται 70χλμ. από το οποίο τα πλοία πάνε για Βενετία, Ανκόνα, Μπάρι, Μπρίντιζι (ένα αξέχαστο ταξίδι).
Η βίλα βρίσκεται 800 μέτρα από την ακτή (μία από τις πιο καθαρές θάλασσες στον κόσμο - υπάρχει σημαία της UNESCO). Στο λιμάνι της Κυλλήνης μπορείτε πάντα να αγοράσετε φρέσκα θαλασσινά από τους ψαράδες, καθώς και φρέσκα φρούτα και λαχανικά.
Η βίλα περιβάλλεται από ελιές (120 δέντρα), τεράστιους φοίνικες, εσπεριδοειδή, γκαζόν με λουλούδια. Κάθε όροφος της βίλας είναι αυτόνομος. Ολόκληρη η βίλα περιβάλλεται από μεγάλες βεράντες όπου μπορείτε να απολαύσετε πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Υπάρχει επίσης χώρος μπάρμπεκιου.
1ος όροφος - σαλόνι με τζάκι, κουζίνα-στούντιο, 2 υπνοδωμάτια (1 μεγάλο με διπλό κρεβάτι, 2ος - 2 ξεχωριστά κρεβάτια). Μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα.
2ος όροφος - 2 υπνοδωμάτια (1 μεγάλο με διπλό κρεβάτι, 2ος - 2 ξεχωριστά κρεβάτια) με μικρή κουζίνα και μεγάλη βεράντα με θέα στη θάλασσα. Μπάνιο με ντουζιέρα.
Όλα τα δωμάτια του σπιτιού έχουν ανεξάρτητες εξόδους. Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με σύγχρονες συσκευές (τηλεοράσεις plasma (2) με δορυφορική κεραία, internet, τηλέφωνο, κλιματιστικά (3), πλυντήριο και στεγνωτήριο, ηλεκτρικούς φούρνους, ψυγεία, φούρνους μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων).
Υπάρχει ύδρευση πόλης. Υπάρχει ένα θερμοσίφωνο. Η θέρμανση είναι νερό. Υπάρχει τζάκι, μπόιλερ, δεξαμενή υγραερίου (όγκος 1 τόνου).
Τριφασικό τροφοδοτικό. 2 αποθήκες (εσωτερικές). Περιμετρικά υπάρχει φωτισμός.

Ο αγοραστής έχει τη δυνατότητα να λάβει επίσημη άδεια παραμονής στην Ελλάδα.
Информация
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Железная дверь
Балкон
Бассейн
Меблировано
Частный сад
Характеристики
Код и Дата объявления
EK-3260225 - 08.04.2024
договор
Продажа
типология
Односемейная вилла
Площадь
209 m²
Помещения
5+ (4 спальни, 2 другие), 3+ ванных
этаж
Нулевой этаж
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Железная дверь
Балкон
Бассейн
Меблировано
Частный сад
Расходы
Цена
€ 460 000
Энергоэффективность
год постройки
2000
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное, на газу
Энергетический класс
A
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

Собственник