Двухкомнатная квартира отличное состояние, бельэтаж, Центр, Efkarpia

Efkarpia
  • € 173 800
  • 3
  • 100
  • 1
  • R
  • Нет
Объявление обновлено 04.03.2024
Описание
“Εάν ονειρευόσασταν ποτέ να ζείτε σε ένα σπίτι γεμάτο φως, με μεγάλο κήπο μόνο για εσάς, τότε αυτό το διαμέρισμα θα μπορούσε να είναι το επόμενο απόκτημά σας! Αυτό το φωτεινό διαμέρισμα βρίσκεται σε ημιόροφο και αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι, την κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και ένα μεγάλο μπάνιο. Διαθέτει κεντρική θέρμανση πετρελαίου. Είναι τοποθετημένο σε μια ήσυχη γειτονιά της Ευκαρπίας μόλις λίγα μέτρα μακριά από την τοπική αγορά.

Η Ευκαρπία είναι περιοχή του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Θεσσαλονίκης και βρίσκεται στο δυτικό τμήμα της Θεσσαλονίκης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Ευκαρπία θεωρείται μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες συνοικίες της πόλης της Θεσσαλονίκης και βρίσκεται μακριά από το κέντρο καθιστώντας την ιδανική για εκείνους που αναζητούν κατοικία σε ένα ήσυχο μέρος.

Καθοριστικοί παράγοντες για την ανάπτυξη του Δήμου αποτελούν η κατασκευή εργατικών κατοικιών αλλά και η επέκταση του σχεδίου πόλεως, η οικοδόμηση του καθώς και η πρόσβαση της περιοχής με το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Προσβασιμότητα: Η περιοχή συνδέεται εξαιρετικά καλά με τις υπόλοιπες περιοχές μέσω των λεωφορειακών γραμμών του ΟΑΣΘ και τους κεντρικούς δρόμους.

Επενδυτική Δύναμη: Αυτή η περιοχή μπορεί αληθινά να προσφέρει σ’ εκείνους που την επιζητούν, την ξέγνοιαστη ζωή κοντά στη φύση και μακριά από το θόρυβο και το άγχος της πόλης.
Характеристики
ID
W-02QFUO
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
100 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 1 ванная
этаж
бельэтаж
другие характеристики
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Частный сад
Расходы
Цена
€ 173 800
плата за кондоминиум
€ 40/месяц
Энергоэффективность
год постройки
1977
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Централизованное
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем