Студия отличное состояние, второй этаж, Центр, Tilisos

Tilisos
  • € 89 000
  • 2
  • 80
  • 1
  • 2
  • Нет
Описание
Στην Τύλισσο, πωλείται διαμέρισμα 80 τμ . Εχει τζάκι και κουζίνα με πάσο. Βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή, κοντά στην αγορά του χωριού. Είναι ιδανικό για μόνιμη αλλά και για εξοχική κατοικία. Το ακίνητο μπορεί να αξιοποιηθεί και τουριστικά.
Η Τύλισος είναι μεγάλο χωριό και έδρα ομώνυμης Κοινότητος του Δήμου Μαλεβιζίου στην Περιφεριακή Ενότητα Ηρακλείου της Κρήτης. Ανήκε στην Επαρχία Μαλεβιζίου. Η θέση του είναι στις ανατολικές υπώρειες του Ψηλορείτη, μέσα σε μικρή πεδιάδα, που είναι κατάφυτη από αμπέλια και ελαιώνες.
Οι κάτοικοι της ασχολούνται κυρίως με την ελαιοκαλλιέργεια και την αμπελοκαλλιέργεια. Παράγονται λάδι , κρασί, σταφίδα, εσπεριδοειδή. Υδρεύεται από τις πηγές Λούτρα και Αγίου Μάμα. Στην Τύλισο βρίσκονται οι εκκλησίες του Αγίου Νικολάου, ο οποίος είναι και πολιούχος, του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, του Αγίου Αντωνίου, της Κοίμησης της Θεοτόκου με ίχνη τοιχογραφιών και της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος. Εξάλλου, υπάρχουν και τα εξωκλήσια, όπως του Αγίου Μάμα, της Παναγίας Κεράς, της Παναγίας της Λούτρας, του Αγίου Αντωνίου και του Αγίου Γεωργίου.
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 80 τ.μ., Δωμάτια: 1, Έτος κατασκευής: 1980, Εξοχική κατοικία, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Τζάκι, Αποθήκη, Όροφος: 2ος, Γωνιακό, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Βαμμένο, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Eπίπεδα: 1, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Α+, Προσανατολισμός: Βόρειος, Ρεύμα: Μονοφασικό, Απόσταση απο θάλασσα: 5800
Информация
другие характеристики
Камин
Балкон
Характеристики
Код и Дата объявления
374470 - 17.04.2024
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
80 m²
Помещения
2 (1 спальня, 1 другая), 1 ванная
этаж
2° этаж
другие характеристики
Камин
Балкон
Расходы
Цена
€ 89 000
Энергоэффективность
год постройки
1980
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное, на дизельном топливе
Энергетический класс
A+
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем