Дуплекс Κορυτσάς, 23, Kalamaki, Алимос

АлимосΚορυτσάς, 23
  • € 2 900/месяц
  • 3
  • 155
  • 3
  • Да
Объявление обновлено 25.02.2023
Описание
Ενοικιάζεται φωτεινή, διαμπερής μεζονέτα με ιδιόκτητη ταράτσα. Διαθέτει θέα στη θάλασσα και τη πόλη από τη μεζονέτα, και πανοραμική θέα σε θάλασσα, βουνό και πόλη από την ταράτσα.

Το ρετιρέ έχει σχεδιαστεί από μεγάλο αρχιτεκτονικό γραφείο των νοτίων προαστίων και έχει ειδικά σχεδιασμένες κατασκευές.
Σαλόνι, ανοιχτή κουζίνα με νησίδα, 3 Δωμάτια (1 μάστερ), 3 μπάνια (το 1 χρησιμοποιείται ως αποθήκη), 4 μπαλκόνια με το 1 να είναι μεγάλο με θέα στη μαρίνα Αλίμου. Διαθέτει τζάκι, πόρτα ασφαλείας, αυτόνομη θέρμανση αερίου, καινούρια κλιματιστικά, υπερσύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές (επαγωγικές εστίες με ενσωματωμένο απορροφητήρα, φούρνο, πληντήριο πιάτων και ρούχων), πάτωμα δρύς σε matt τελείωμα, κουφώματα αλουμινίου, σίτες, διπλά τζάμια, θύρες ιντερνετ (ethernet) σε όλα τα δωμάτια, προεγκατάσταση συναγερμού.

Βρίσκεται σε ασφαλή και ήσυχη περιοχή στα σύνορα Αλίμου - Παλαιού Φαλήρου. Κοντά σε μαρίνα Αλίμου (500m - 6’ με τα πόδια), στο κέντρο της Αθήνας(8km - 15’ με το αυτοκίνητο), στο Ελληνικό (2.8km - 8’ με το αυτοκίνητο), σε παραλίες, και στο λιμάνι του Πειραιά (9.8km - 15’)

1 άνετη θέση στάθμευσης σε υπόγειο γκαράζ. Η μεζονέτα διατίθεται μόνο με το έπιπλο της εισόδου (μπουφέ) και το κρεβάτι του πάνω επιπέδου, που σχεδιάστηκαν ειδικά για αυτήν την κατοικία. Το διαμέρισμα ενοικιάζεται άδειο από τα υπόλοιπα έπιπλα των φωτογραφιών.

Η τοποθεσία είναι ενδεικτική και το ακίνητο βρίσκεται σε κοντινή εμβέλεια.
Характеристики
ID
EK-3767845
договор
Аренда
типология
Дуплекс | Элитная недвижимость
Площадь
155 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 3 ванных
этаж
5° этаж, с лифтом
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Железная дверь
Балкон
Расходы
Цена
€ 2 900/месяц
плата за кондоминиум
€ 60/месяц
залог
Неуказана
Энергоэффективность
год постройки
2019
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное, на метане
Энергетический класс
B+
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

Собственник