Трехкомнатная квартира новое, пятый этаж, Agios Ioannis, Agia Paraskevi

Agia Paraskevi
  • € 670 000
  • 4
  • 121
  • 2
  • 5
  • Да
Описание
Μία πολυτελής 121 τμ μεζονέτα 5ου και 6ου ορόφου, που βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή του Τσάκου, στην Αγία Παρασκευή.
Στον 6ο όροφο βρίσκεται το άνετο καθιστικό/ τραπεζαρία, η open plan κουζίνα και μία ευρύχωρη βεράντα με θέα. Επιπλέον στον όροφο υπάρχει το master bedroom με en suite μπάνιο καθώς και ένα wc. Στον 5ο όροφο βρίσκονται δύο επιπλέον κρεβατοκάμαρες και ένα πλήρες μπάνιο, καθώς και χώρος καθιστικού και μία άνετη βεράντα.
Το διαμέρισμα διαθέτει εξωτερική θερμοπρόσοψη, κουφώματα αλουμινίου υψηλής τεχνολογίας, δρύινα πατώματα, σύστημα αυτόνομης θέρμανσης (ενδοδαπέδιας), πόρτα ασφαλείας, προεγκατάσταση συναγερμού, ενεργειακό τζάκι, αποθήκη και 2 θέσεις στάθμευσης υπογείου με προεγκατάσταση ηλεκτρικής φόρτισης.
Βρίσκεται σε ένα κεντρικό και ταυτόχρονα ήσυχο σημείο στην Αγία Παρασκευή με εύκολη και άμεση πρόσβαση σε αγορά, σχολεία και ΜΜΜ.
Τα μοντέρνα και ποιοτικά χαρακτηριστικά του το καθιστούν την καλύτερη επιλογή για αυτούς που θέλουν να μείνουν στην περιοχή.
Το διαμέρισμα θα παραδοθεί στο τέλος του 2024.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Οικοδομημένη στους πρόποδες του Υμηττού, η Αγία Παρασκευή είναι ένα από τα λίγα προάστια που προικίστηκαν με πλούσια βλάστηση. Συνορεύει με τους Δήμους Χολαργού, Χαλανδρίου, Γέρακα και Γλυκών Νερών. Απέχει μόλις 20 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και 15 λεπτά από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Είναι ένα ήσυχο αστικό προάστιο με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος και υψηλή ποιότητα ζωής. Οικιστικό κέντρο αποτελεί η κεντρική πλατεία με τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής που αποτελεί ένα από τα πιο καλαίσθητα και επισκέψιμα σημεία εστίασης για τους δημότες των Βορειοανατολικών Προαστίων, αλλά και των Μεσογείων.
Εμβληματικά κτίρια που διαθέτει ο δήμος θεωρούνται το Αμερικανικό Κολέγιο Deree, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», ο Ναός της Αγίας Παρασκευής, το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Είναι ιδανικό προάστιο για οικογένειες καθώς διαθέτει πληθώρα σχολείων, πλατείες, ελεύθερους χώρους, παιδικές χαρές, αθλητικά κέντρα, κλειστά γυμναστήρια και πάρκα. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως κάθε συνοικία έχει τη δική της τοπική πλατεία μαζί με την τοπική της μικρο-αγορά.
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής έχει βραβευτεί δύο συνεχόμενες χρονιές από το «Best City Awards». Συνδέεται με την Αττική Οδό μέσω της Περιφερειακής Υμηττού (κόμβοι 13, Υ3 και Υ4) και διαθέτει ένα άρτιο συγκοινωνιακό δίκτυο. Εξυπηρετείται συγκοινωνιακά από το διπλό κομβικό σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας (Μετρό και Προαστιακός) του Μετρό Χαλανδρίου, το σταθμό της Αγίας Παρασκευής και από το σταθμό του Μετρό Νομισματοκοπείο. Η εγγύτητα της Αγίας Παρασκευής τόσο στο κέντρο της Αθήνας όσο και στο αεροδρόμιο, έχει αναδείξει την περιοχή σε πόλο έλξης εγχώριων και ξένων επενδυτικών κεφαλαίων.
Информация
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Общий сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Характеристики
Код и Дата объявления
W-02RJRZ - 08.05.2024
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
121 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 2 ванные
этаж
5° этаж, с лифтом
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Общий сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 670 000
плата за кондоминиум
€ 40/месяц
Энергоэффективность
год постройки
2024
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное, напольное, на метане
Энергетический класс
A+
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем