Дом - Здание Продажа

Keratea
  • € 220 000
  • 4
  • 95
  • 3
Объявление обновлено 17.04.2024
Описание
Η Κερατέα είναι πόλη της Αττικής, που ανήκει διοικητικά στον Δήμο Λαυρεωτικής. Βρίσκεται στα νότια της Αττικής, χτισμένη στους βόρειους πρόποδες του Πανείου Όρους σε υψόμετρο 200 μέτρων. Απέχει 40 χιλιόμετρα από την Αθήνα με την οποία συνδέεται μέσω της λεωφόρου Λαυρίου και 16 χιλιόμετρα από το Λαύριο. Επίσης απέχει περίπου οκτώ χιλιόμετρα από τις ανατολικές ακτές της Αττικής. Κοντινότερες παραλίες στην Κερατέα είναι η παραλία Κακής Θάλασσας και η παραλία Δασκαλειού.
Πωλείται μεζονετα αιγαιοπελαγίτικου στύλ σε μία απο τις ωραιοτερες περιοχές της Αττικής. Η μεζονέτα απαρτίζεται απο τρία επίπεδα. Στο μεσαίο επίπεδο υπάρχει σαλονοτραπεζαρία με κουζίνα ενσωματωμένη και ένα wc. Η θεα είναι καταπληκτικη απο μεσα απο το σαλονι προς την θάλασσα. Με εσωτερική σκάλα , στο παραπάνω επίπεδο υπαρχουν δύο υπνοδωμάτια και ενα wc. Με παραθυρα είναι η θέα και απο εκεί εξίσου καταπληκτική. Υπάρχει τζάκι και κουζίνα με ενσωματωμένες ηλεκτρικές συσκευές. Η μεζόνετα διαθέτει κήπο οχι κοινόχρηστο και δύο μεγάλες βεράντες, η μία μπαίνοντας στην μεζονέτα και η άλλη με θέα στην θάλασσα. Επιπλέον , υπάρχει σε χαμηλότερο επίπεδο ξεχωριστό διαμέρισμα με δικιά του είσοδο, το οποίο περιλαμβάνει μία μεγάλη σαλονοτραπεζαρία, ένα wc, και κουζίνα με ενσωματωμένες ηλεκτρικές συσκευές. Το ακίνητο ολοκληρώθηκε το 2022.
Πώληση, Συγκρότημα Διαμερισμάτων, Μπάνια: 3, Εμβαδόν: 95 τ.μ., Δωμάτια: 3, Έτος κατασκευής: 2013, Εξοχική κατοικία, Βεράντα, Επιπλωμένο, Τζάκι, Κήπος, Θέση στάθμευσης, Όροφος: Ισόγειο, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Φωτεινό, Κουζίνες: 2, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Eπίπεδα: 3, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Ρεύμα, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Β, Προσανατολισμός: Ανατολικομεσημβρινός, Ρεύμα: Τριφασικό, Έτος Ανακαίνισης: 2022, Εμβαδό Μπαλκονιών: 40, Απόσταση απο θάλασσα: 120
Характеристики
ID
381064
договор
Продажа
типология
Дом - Здание
Площадь
95 m²
Помещения
4 помещения, 3 ванных
всего этажей здания
3 этажи
Машиноместа
1 в частный гараж/парковка
другие характеристики
Камин
Расходы
Цена
€ 220 000
Энергоэффективность
год постройки
2013
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное, блок питания
Энергетический класс
B
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем