Студия отличное состояние, нулевой этаж, Ano Papagou, Papagou

Papagou
  • € 550 000
  • 2
  • 137
  • 1
  • T
  • Нет
Описание
Στον υπέροχο Άνω Παπάγο, σε ένα πολύ ήσυχο σημείο πολύ κοντά στο βουνό, βρίσκεται αυτό το εκπληκτικό ακίνητο. Πρόκειται για να ένα εξαιρετικής αισθητικής και διαρρύθμισης ισόγειο διαμέρισμα 137τ.μ. σε διπλοκατοικία, το οποίο διαθέτει ιδιοχρησία στον κήπου όλου του οικοπέδου, επιφάνειας 200+ τετραγωνικών!

Είναι εκπληκτικά φωτεινό και διαμπερές, με θέα πρασίνου και δέντρων από κάθε σημείο του σπιτιού και με ένα σαλόνι-καθιστικό που βρίσκεται σε άμεση πρόσβαση με τον εξωτερικό χώρο-2ο καθιστικό του υπέροχα διαμορφωμένου περιμετρικά του ακινήτου κήπου!

Το ακίνητο διαθέτει 1 Υ/Δ με δύο τεράστια παράθυρα, τα οποία διακοσμούν φυσικά τα δέντρα του κήπου, 1 τεράστιο φωτεινό σαλόνι, 1 τεράστια κουζίνα με 2ο καθιστικό-τραπεζαρία εντός κουζίνας και 1 τεράστιο πολυχρηστικό χώρο στο -1 επίπεδο, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποθήκη, playroom, μέχρι και ανεξάρτητο διαμέρισμα!

Διαθέτει επίσης 1 μεγάλο μπάνιο με στρογγυλή μπανιέρα και τεράστιους καθρέφτες, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, κουφώματα αλουμινίου, μεγάλες μπαλκονόπορτες με διπλά τζάμια, σήτες παντού, πόρτα ασφαλείας, εκπληκτικής ποιότητας εντοιχιζόμενες ντουλάπες και ηλεκτρικά ρολά.

Το μεγάλο προσόν του ακινήτου, πλην της πολυτελούς κατασκευής και αισθητικής του, είναι η τοποθεσία του: βρίσκεται σε ένα από τα ακριβότερα και ελκυστικότερα σημεία του Παπάγου, δίπλα στο βουνό, με μοναδική ησυχία και ηρεμία, ενώ ταυτόχρονα είναι μόλις 3 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Λεωφόρο Κατεχάκη, 5 λεπτά από το μετρό της Εθνικής Άμυνας, 6 λεπτά από την Αττική Οδό και 20 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας.

Ένα υπέροχο ακίνητο, από τα λίγα αυτού του τύπου, που έχουν απομείνει πια στο μοναδικό προάστιο του Παπάγου, λόγω της τεράστιας ζήτησης και ελκυστικότητός του σαν περιοχή. Ένα ακίνητο με ησυχία, ιδιωτικότητα, κέντρο-απόκεντρο, πανταχόθεν ελεύθερο, πράσινο και δροσερό, ιδιαίτερα φιλικό δε στην φιλοξενία κατοικιδίων!

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία!

Property-Io Luxury Real Estate – The North Suburbs Team
www.property-io.com / info@property-io.com
+30.210.65.42.520 / +30.698.662.7076
Характеристики
Код и Дата объявления
46132PA - 09.01.2024
договор
Продажа
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
137 m²
Помещения
2 (1 спальня, 1 другая), 1 ванная
этаж
Нулевой этаж
другие характеристики
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 550 000
Энергоэффективность
год постройки
2000
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное, на дизельном топливе
Энергетический класс
B
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем