Студия отличное состояние, третий этаж, Agios Dimitrios, Салоники - Центр

Салоники - Центр
  • € 115 000
  • 2
  • 41
  • 2
  • 3
  • Нет
Объявление обновлено 28.02.2024
Описание
Σε καταπληκτικό σημείο της οδού Ολυμπιάδος στο ύψος του Προφήτη Ηλία πωλείται πλήρως ανακαινισμένη δίχωρη γκαρσονιέρα εμβαδού μικτού 41 τ.μ. καθαρού 35 τ.μ..
Το ακίνητο με ανοιχτωσιά μπροστά του , με Ανατολικό προσανατολισμό , καταπληκτική θέα ,βλέπει και θάλασσα, βρίσκεται στον 3ο τελευταίο όροφο οικοδομής και διαθέτει σαλόνι ξεχωριστό χώρο κουζίνας , 1 υπνοδωμάτιο , wc - ντούζ ,προσόψεως μπαλκόνι στο οποίο έχετε πρόσβαση και από την κουζίνα και από το σαλόνι.
H θέρμανση του πραγματοποιείται με ατομικό φυσικό αέριο ,είναι υπερλούξ και πλήρως ανακαινισμένο με καινούργιες υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις,κρυφό φουτουριστικό φωτισμό και στο μπάνιο ,πολύ ωραίες τεχνοτροπίες με γυψοσανίδα,καινούργιες τέντες, μόνωση ταράτσας ,air - condition Gree inverter - αθόρυβο ,κουφώματα PVC που εξασφαλίζουν πλήρη θερμομόνωση και ηχομόνωση,θερμοσίφωνα ,θωρακισμένη εξώπορτα.
Το ακίνητο βρίσκεται μόλις 10 λεπτά μακρία από το κέντρο της πόλης και έχει πραγματικά δίπλα του φαρμακείο ,αρτοποιείο και Supermarket.
Από τα πιο επενδυτικά ακίνητα που μπορείτε να βρείτε στην Θεσσαλονίκη καθώς η τοποθεσία προτιμάται ιδιαιτέρως από φοιτητές και τουρίστες .

Για πραγματικά άμεση υπόδειξη παρακαλώ επικοινωνείστε στο 6949 - 803900 & στο 2313 - 079398.
Характеристики
ID
0369
договор
Продажа
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
41 m²
Помещения
2 (1 спальня, 1 другая), 2 ванные
этаж
3° этаж
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 115 000
плата за кондоминиум
€ 5/месяц
Энергоэффективность
год постройки
1965
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное, на метане
Энергетический класс
Γ
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем