Трехкомнатная квартира Πλατυστόμου, Центр, Ламия

ЛамияΠλατυστόμου
  • € 125 000
  • 4
  • 112
  • 3+
  • 1
  • Да
Описание
Εξαιρετικά ευρύχωρο, διαμπερες, φωτεινό και ευχάριστο διαμερισμα,με τεράστιο περιμετρικό μπαλκονι. Το διαμέρισμα είναι φροντισμένο και διατίθεται σε αριστη κατάσταση. Βρίσκεται σε μια ησυχη οικιστικη περιοχή της Λαμίας, σε απόσταση 15-20 λεπτων απο το κέντρο με τα πόδια!

Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια. Τα 2 ειναι μεγάλα και 1 ποιο μικρο που χρησιμοποιειται σαν ξενώνας αλλα θα μπορουσε να είναι ενα παιδικο δωμάτιο η γραφείο. Ολα τα δωμάτια ειναι φωτεινά και με προσβαση στο μπαλκόνι.

Τα σαλόνι και η τραπέζαρια βρίσκονται σε εναν μεγαλο ενιαιο χώρο. Η κουζινα ειναι επισης πολυ ανετη με αρκετο χωρο πάγκων και τραπέζι. Χωρίζεται απο την σαλονο-τραπεζαρια μονο με το πασο, δημιουργοντας ετσι εναν σχεδον ενιαιο χώρο, αλλα χωρίς να ειναι ταυτοχρονα άμεσα εμφανής απο το σαλονι.

Το διαμέρισμα εχει 1 κυρίως μπανιο και ενα δευτερο WC.

Ιδιαίτερο πλεονέκτημα ειναι η πρόσφατη τοποθετηση αυτονομου συστηματος θερμανσης και παροχης ζεστου νερου με υγραέριο/φυσικό αέριο. Το ζεστο νερό παράγεται αυτόματα και στιγμιαία με ταχυθερμαντήρα με το ανοιγμα της βρυσης, χωρις τα μειονεκτήματα των ηλεκτρικών και ηλιακών θερμοσιφώνων.

Τέλος το διαμέρισμα έχει δικιά του θέση στάθμευσης στην πυλωτή και η οικοδομη διαθέτει μεγαλους κοινοχρηστους χωρους οπως κήπο και μια μικρη παιδικη χαρά.
Информация
другие характеристики
Железная дверь
Балкон
Общий сад
Характеристики
Код и Дата объявления
EK-4238499 - 25.03.2023
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
112 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 3+ ванных
этаж
1° этаж, с лифтом
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Железная дверь
Балкон
Общий сад
Расходы
Цена
€ 125 000
плата за кондоминиум
€ 25/месяц
Энергоэффективность
год постройки
1990
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное, на газу
Энергетический класс
Ε
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

Собственник