Односемейная вилла Επ. Οδός 9-Κρανιδίου-Γαλατά, Thermisia, Ermioni

ErmioniΕπ. Οδός 9-Κρανιδίου-Γαλατά
  • € 3 000/месяц
  • 5+
  • 250
  • 3+
Объявление обновлено 20.05.2024
Описание
Η βίλα Open Sea είναι ένα πολυτελές θέρετρο στην Ερμιονίδα Αργολίδας. Σχεδιάστηκε για να προσφέρει ιδιωτικότητα και απόλυτη χαλάρωση στους επισκέπτες που αναζητούν μια αξέχαστη απόδραση με απολαυστικές παροχές.

Τοποθετημένη στη Θερμησία Ερμιονίδας, έχει ανεμπόδιστη θέα στο όμορφο νησί της Ύδρας και απέχει μια ανάσα από τη γραφική Ερμιόνη, το Πόρτο Χέλι και τις κοσμοπολίτικες Σπέτσες. Όπως μαρτυρά και το όνομα της, βρίσκεται ακριβώς μπροστά στη θάλασσα και η πρόσβαση είναι άμεση σε ιδιωτική παραλία, χωρίς να παρεμβάλλεται κάτι ενδιάμεσα. Σε συνδυασμό με την ιδιωτικότητα που προσφέρει αλλά και με τις αμέτρητες ανέσεις της βίλας, αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό!

Η βίλα βρίσκεται μέσα σε μια έκταση 7 στρεμμάτων, όπου θα βρει κανείς γήπεδο τένις, εγκαταστάσεις barbeque, παιδική χαρά και αμέτρητες γωνιές χαλάρωσης.

Η διάταξη της βίλας είναι τέτοια ώστε να παρέχει πλήρη ιδιωτικότητα ακόμα και ανάμεσα στην ίδια παρέα. Κάθε χώρος έχει τη δική του ξεχωριστή είσοδο και μπορεί να αποτελέσει μια μικρή αυτοτελή κατοικία.

Διαθέτει 5 υπνοδωμάτια, 4 μπάνια και 1 wc, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και σαλόνι με συνολική κάλυψη 250 τετραγωνικών μέτρων.

Για όσους λατρεύουν να εξερευνούν τη θάλασσα και τις γύρω παραλίες με το δικό τους σκάφος, υπάρχει μικρή προβλήτα ακριβώς μπροστά για την πρόσδεση σκάφους.
Характеристики
ID
EK-4374927
договор
Аренда
типология
Односемейная вилла | Элитная недвижимость
Площадь
250 m²
Помещения
5+ (5 спальни, 5 другие), 3+ ванных
этаж
Нулевой этаж
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Мансарда
Меблировано
Частный сад
Расходы
Цена
€ 3 000/месяц
залог
Неуказана
Энергоэффективность
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Автономное, блок питания
Энергетический класс
A
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем

Собственник