Дуплекс Άβια, Άβια 24100, Центр, Avia

AviaΆβια, Άβια 24100
  • € 680 000
  • 5+
  • 400
  • 3+
  • Нет
Описание
Στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αβίας Μεσσηνίας, σε απόσταση 15 λεπτών έξω από την Καλαμάτα, υπάρχει μια περιοχή με τοπωνύμιο "ΠΛΙΒΙΝΑ". Εκεί, πωλούνται δύο διώροφες μεζονέτες, περίπου 200 τετραγωνικών μέτρων η κάθε μία, σε οικόπεδο 2.284 τετραγωνικών μέτρων.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αναφερθεί για την συγκεκριμένη ιδιοκτησία, είναι η υπέροχη θέα που έχει το οικόπεδο, ακόμα και από το επίπεδο του εδάφους. Όπως είναι φυσικό και οι δύο μεζονέτες έχουν καταπληκτική και ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα, από όλα τα επίπεδα και από όλα τα δωμάτια των σπιτιών, ακόμα και από τα υπόγειά τους!

Οι μεζονέτες είναι ημιτελείς και αποτελούνται από τρία επίπεδα. Το οικόπεδο που τις περιβάλλει είναι μεγάλο και διαμορφωμένο σε πρακτικό, τετραγωνισμένο σχήμα. Έχει παντού γρασίδι και πολλά δέντρα, κυρίως λεμονιές, πορτοκαλιές, ροδιές κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί πως το οικόπεδο έχει δική του γεώτρηση, εξασφαλίζοντας συνεχή παροχή νερού καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου στις μελλοντικές κατοικίες.

Η απόστασή του από την κοντινότερη παραλία είναι μόλις 300 μέτρα, 2 λεπτά με τα πόδια, καθιστώντας το ιδανικό για τουριστική επένδυση!
Информация
другие характеристики
Камин
Мансарда
Внешняя планировка
Балкон
Частный сад
Характеристики
Код и Дата объявления
20 20 196 - 29.04.2024
договор
Продажа
типология
Дуплекс | Элитная недвижимость
Площадь
400 m²
Помещения
5+ (6 спальни, 7 другие), 3+ ванных
этаж
2° этаж
всего этажей здания
3 этажи
Машиноместа
2 в частный гараж/парковка
другие характеристики
Камин
Мансарда
Внешняя планировка
Балкон
Частный сад
Расходы
Цена
€ 680 000
Энергоэффективность
состояние
Новое / На стадии строительства
Энергетический класс
Γ
Виртуальный тур
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем