Квартира нулевой этаж, Мец, Mets - Kalimarmaro

Mets - Kalimarmaro
  • € 750 000
  • 147
  • T
  • Нет
Описание
Στην ανερχόμενη περιοχή του Μετς πωλείται μια μονοκατοικία σε οικόπεδο 147 τμ. Η μονοκατοικία αποτελείται από 130 τμ υπερυψωμένο ισόγειο και 30 τμ υμιυπόγειο.

Υπάρχει δυνατότητα ανέγερσης νέου κτιρίου με συντελεστή δόμησης 2.6 και κάλυψη 70%, όπου απο το rooftop του κτιρίου θα υπάρχει καταπληκτική θέα στην Ακρόπολη.

Σε συνδυασμό ακόμα και με την αγορά του γειτονικού οικοπέδου / κτιρίου, το οποίο επίσης διατείθεται από την ΕV, αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία καθώς μπορεί να αποδώσει μεγαλύτερης κλίμακας κατασκευή.

ΜΕΤΣ/ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ

Τοποθεσία: Το Μετς απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης, απέναντι από τους Εθνικούς Κήπους.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το Καλλιμάρμαρο, πήρε το όνομά του από το μαρμάρινο στάδιο που φιλοξένησε τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1896. Η περιοχή γύρω από το στάδιο φιλοξενεί ωραίες νεοκλασσικές βίλες, ακμάζουσες ταβέρνες, πολυσύχναστες καφετέριες, βραβευμένα με Michelin Star εστιατόρια και τώρα το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Γουλανδρή με μια εντυπωσιακή συλλογή. Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τους Εθνικούς Κήπους και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την Πλάκα και την Ακρόπολη. Μια νέα, δημιουργική γενιά έχει πλέον εγκατασταθεί εδώ, προσδίδοντας στην περιοχή μια καλλιτεχνική ατμόσφαιρα.

Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλή σύνδεση με το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία προς την υπόλοιπη Αθήνα. Το αεροδρόμιο απέχει 45 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και τα λεωφορεία.

Επενδυτική Δυναμική: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Информация
другие характеристики
Внешняя планировка
Характеристики
Код и Дата объявления
W-02QVX2 - 20.03.2024
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
147 m²
этаж
Нулевой этаж
другие характеристики
Внешняя планировка
Расходы
Цена
€ 750 000
Энергоэффективность
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем