Односемейная вилла Εθνική Οδός Ηρακλείου-Ρεθύμνου, Μυλοπόταμος 74052, Panormos, Geropotamos

GeropotamosΕθνική Οδός Ηρακλείου-Ρεθύμνου, Μυλοπόταμος 74052
  • € 300 000
  • 3
  • 80
  • 2
  • Нет
Описание
Βίλα προς πώληση στο γραφικό χωριό Πάνορμο Ρεθύμνου, στο όμορφο νησί της Κρήτης. Το κατάλυμα διαθέτει 2 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια, καθιστώντας το ιδανικό μέγεθος για μια οικογένεια.

Το ακίνητο διαθέτει ιδιωτική πισίνα, ιδανική για χαλάρωση τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, και εκτείνεται σε 2 ορόφους, με υπόγειο που αυτή τη στιγμή χρειάζεται εργασίες αποκατάστασης. Ωστόσο, έχει τη δυνατότητα να γίνει ένας ευρύχωρος και άνετος κύριος χώρος χρήσης, ο οποίος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς, από μια αίθουσα παιχνιδιών έως ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο.

Το ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση συνολικά, τα υπνοδωμάτια είναι φωτεινά και ευάερα, παρέχοντας έναν άνετο χώρο για να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα. Τα μπάνια είναι μοντέρνα και άρτια εξοπλισμένα.

Το ακίνητο βρίσκεται σε μια ήσυχη και γαλήνια περιοχή, που περιβάλλεται από εκπληκτική φυσική ομορφιά, και βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το κέντρο του χωριού όπου μπορείτε να βρείτε μια σειρά από καταστήματα, εστιατόρια και καφέ. Οι παραλίες της περιοχής είναι επίσης από τις καλύτερες του νησιού, με κρυστάλλινα νερά και απαλή χρυσαφένια άμμο.

Συνολικά, αυτή είναι μια φανταστική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα όμορφο ακίνητο σε κοντινή απόσταση από τη θάλασσα σε μια από τις πιο περιζήτητες τοποθεσίες στο νησί της Κρήτης.

Τοποθετημένο στη βόρεια ακτή του νησιού της Κρήτης, το Πάνορμο είναι ένα γραφικό χωριό που προσφέρει στους επισκέπτες μια ματιά στην παραδοσιακή κρητική ζωή. Με τα στενά δρομάκια, τα ασβεστωμένα κτίρια και το όμορφο λιμάνι, αυτό το γραφικό χωριό αποπνέει γοητεία του παλιού κόσμου.

Οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν τα στενά δρομάκια και τα σοκάκια που διασχίζουν το χωριό, θαυμάζοντας την παραδοσιακή κρητική αρχιτεκτονική και απολαμβάνοντας τη χαλαρή ατμόσφαιρα. Υπάρχουν επίσης πολλά καταστήματα και μπουτίκ που πωλούν τοπικά χειροτεχνήματα, σουβενίρ και άλλα είδη.

Για όσους αγαπούν την παραλία, το Πάνορμο έχει πολλές όμορφες επιλογές για να διαλέξετε. Η κύρια παραλία του χωριού είναι μια μεγάλη έκταση με αμμουδιά, περιτριγυρισμένη από κρυστάλλινα νερά που είναι ιδανικά για κολύμπι. Υπάρχουν επίσης αρκετές μικρότερες παραλίες στην περιοχή, πολλές από τις οποίες είναι κρυμμένες σε απομονωμένους όρμους.

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ
Η προμήθεια του γραφείου από τον αγοραστή είναι 3% + ΦΠΑ επί της τελικής τιμής αγοράς. Εκδότης του τιμολογίου είναι ο Στέλιος Αρχοντάκης, αδειούχος κτηματομεσίτης στην πόλη του Ρεθύμνου με Αριθμό Γενικού Εμπορικού Μητρώου Ν21857050000 και ΑΦΜ 046847382. Η εταιρία Homeland δεν φέρει ευθύνη για τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την παρουσίαση καθώς είναι μόνο για ενημέρωση και υπόκεινται σε παραλείψεις, αλλαγή τιμής ή απόσυρση χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο φόρος μεταβίβασης, τα έξοδα Συμβολαιογράφου και Υποθηκοφυλακείου και πιθανά δικηγορικά έξοδα καταβάλλονται από τον αγοραστή. Η αναφερόμενη επιφάνεια είναι η ακαθάριστη κατοικήσιμη επιφάνεια συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων
Информация
другие характеристики
Камин
Железная дверь
Балкон
Бассейн
ТВ система со спутниковой антенной
Меблировано
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Характеристики
Код и Дата объявления
VI0551 - 30.04.2024
договор
Продажа
типология
Односемейная вилла
Площадь
80 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 2 ванные
этаж
Нулевой этаж
всего этажей здания
3 этажи
Машиноместа
1 в частный гараж/парковка
другие характеристики
Камин
Железная дверь
Балкон
Бассейн
ТВ система со спутниковой антенной
Меблировано
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 300 000
Энергоэффективность
год постройки
2004
состояние
Отличное / Отремонтированное
Энергетический класс
Ε
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем