Трехкомнатная квартира новое, четвертый этаж, Dimokratias Sqr, Cholargos

Cholargos
  • € 575 000
  • 4
  • 127
  • 2
  • 4
  • Да
Объявление обновлено 19.02.2024
Описание
Ένα μοντέρνο οροφοδιαμέρισμα σε νεόδμητη πολυκατοικία κατασκευασμένη με υλικά υψηλής ποιότητας και εξαιρετικής αισθητικής. Βρίσκεται στην περιοχή του Χολαργού σε άριστο σημείο κοντά στο Μετρό και τα πάρκα της περιοχής. Το έργο θα ολοκληρωθεί το 2025 και είναι Ενεργειακής Απόδοσης Α+
Το διαμέρισμα είναι 127τμ στον 4ο όροφο. Αποτελείται από άνετο σαλόνι με τζάκι, μοντέρνα κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και έξοδο σε ευρύχωρη βεράντα. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν πάρκινγκ με φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου, αποθήκη, θερμομπρόσοψη, αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο, ενεργειακά κουφώματα, ηλιακούς συλλέκτες, πόρτα ασφαλείας, προεγκατάσταση συναγερμού, μοντέρνα έπιπλα κουζίνας, κλιματιστικές μονάδες ,κ.λπ.

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr
Характеристики
ID
S1114D
договор
Продажа
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
127 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 2 ванные
этаж
4° этаж, с лифтом, с подъездом для инвалидов
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
ТВ система со спутниковой антенной
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 575 000
Энергоэффективность
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное, блок питания
Энергетический класс
A+
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем