Односемейная вилла Μύκονος, Главное село - Хора, Миконос

МиконосΜύκονος
  • € 1 850 000
  • 5+
  • 280
  • 3+
  • Нет
Описание
Villa Nirvana - Δείτε αυτή την πραγματικά εντυπωσιακή κυκλαδίτικη βίλα της Μυκόνου που βρίσκεται στην πιο ανερχόμενη περιοχή, Χουλάκια. Μόλις 10' οδικώς από την παραλία του Αγίου Στεφάνου και 5' από την παραλία Χουλάκια.

Πάνω στο λόφο βρίσκεται η Villa Nirvana σε ένα ήσυχο, γαλήνιο περιβάλλον με πανοραμική θέα στη θάλασσα από την ευρύχωρη βεράντα της με εκπληκτικούς εξωτερικούς χώρους καθιστικού, υπαίθριο μπάρμπεκιου και κουζίνας! Απολαύστε τον μεσογειακό ήλιο από τις ξαπλώστρες. Ολοκληρώστε το βράδυ με την παρατήρηση αστεριών από τη βεράντα ή ψήστε ένα γεύμα στο μπάρμπεκιου και απολαύστε το στο υπέροχο υπαίθριο τραπέζι. Πανέμορφα έργα σύγχρονου σχεδιασμού σε χρώματα που εισχωρούν προσθέτουν εξαιρετικές πινελιές χρώματος και στυλ στη φωτεινή εσωτερική διακόσμηση. Απομονωμένη, καλαίσθητη, κομψή και με αξέχαστη θέα στη θάλασσα, η Villa Nirvana θα εμπνεύσει όσους αγαπούν τα χαλαρωτικά γαλαζοπράσινα, κρυστάλλινα νερά της Ελλάδας.

Η κύρια κατοικία αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια και 4 μπάνια, καθιστικό-τραπεζαρία και κουζίνα. Μία σουίτα επισκεπτών με επιπλέον καθιστικό και τραπεζαρία και ένα υπνοδωμάτιο. Οι καταπράσινοι κήποι και η ήρεμη ατμόσφαιρα είναι ένα σπάνιο εύρημα για το νησί της Μυκόνου. Η Villa Nirvana προσφέρει το τέλειο μείγμα άνεσης, ιδιωτικότητας και στυλ.
Характеристики
Код и Дата объявления
759003 - 22.04.2024
договор
Продажа
типология
Односемейная вилла | Элитная недвижимость
Площадь
280 m²
Помещения
5+ (5 спальни, 2 другие), 3+ ванных
этаж
Нулевой этаж
всего этажей здания
3 этажи
Машиноместа
1 в частный гараж/парковка
другие характеристики
Сигнализация
Железная дверь
Балкон
Бассейн
ТВ система со спутниковой антенной
Меблировано
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 1 850 000
Энергоэффективность
год постройки
2015
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Централизованное, блок питания
Энергетический класс
Γ
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем