Двухкомнатная квартира отличное состояние, третий этаж, Центр, Калитея

Калитея
  • € 170 000
  • 3
  • 77
  • 1
  • 3
  • Да
Объявление обновлено 16.05.2024
Описание
"Ζήστε την αρμονική σύμπραξη λειτουργικότητας και στυλ σε αυτό το ανακαινισμένο διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων στην Καλλιθέα. Βρίσκεται στον τρίτο όροφο, καταλαμβάνοντας 77 τ.μ., αυτό το ακίνητο, κτισμένο το 1967 και ανακαινισμένο το 2022, προσφέρει μια εμπειρία αστικής διαβίωσης με το σύγχρονο σχεδιασμό του, τα υλικά υψηλής ποιότητας και την κεντρική τοποθεσία.

Το διαμέρισμα διαθέτει δάπεδα από ξύλο και μαυρο μωσαικο, διπλά τζάμια αλουμινίου και κεντρική θέρμανση με φυσικό αέριο, εξασφαλίζοντας μια άνετη διαβίωση . Το σαλόνι και η κουζίνα δημιουργούν έναν ανοιχτό και φιλόξενο χώρο, ιδανικό για την υποδοχή φίλων ή απλά για χαλάρωση μετά από μια πολυάσχολη μέρα. Το μπάνιο, μαζί με δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, συμπληρώνουν αυτήν την ιδιοκτησία, κάνοντάς την την τέλεια επιλογή για μια ποικιλία από ανάγκες διαβίωσης.

Βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο της Καλλιθέας, το διαμέρισμα αυτό είναι σε ιδανική τοποθεσία, με άμεση πρόσβαση στον νέο σταθμό του μετρό. Απέχει μόλις 4 χιλιόμετρα από την παραλία και 25 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο, προσφέροντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ ζωής στην πόλη και γαλήνιου αστικού τοπίου.

Είτε ψάχνετε για ιδιοκατοίκηση, έναν επαγγελματικό χώρο ή ένα ακίνητο για βραχυχρόνια ενοικίαση, αυτό το διαμέρισμα είναι η ιδανική επιλογή. Το ακίνητο προσφέρει επίσης τη δυνατότητα αναπτύξεως ως επένδυση, χάρη στην άριστη τοποθεσία και την ανακαινισμένη κατάστασή του.

Προσφέρεται στην τιμή των €190.000. Επικοινωνήστε με την Next Level Real Estate στο 2109929909 ή μέσω email στο info@nextlevelrealestate.gr για περισσότερες πληροφορίες ή για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη."
Характеристики
ID
305932
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
77 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 1 ванная
этаж
3° этаж, с лифтом
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 170 000
Энергоэффективность
год постройки
1967
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Централизованное, на метане
Энергетический класс
Ε
Виртуальный тур
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем