Четырехкомнатная квартира Κολοκοτρώνη Θεόδωρου, Μηχανιώνα Ελλάδα, 57004, Центр, Michaniona

MichanionaΚολοκοτρώνη Θεόδωρου, Μηχανιώνα Ελλάδα, 57004
  • € 134 000
  • 5
  • 129
  • 2
  • 2
  • Да
Объявление обновлено 31.03.2024
Описание
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Νέας Μηχανιώνας και καταλαμβάνει εξ ολοκλήρου τον δεύτερο όροφο. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα-σαλόνι, 1 τραπεζαρία, 1 μπάνιο, 1 WC, 1 αποθηκευτικό χώρο στην ταράτσα. Διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια περιμετρικά. Έχει διπλά τζάμια στα παράθυρα και πλαίσια αλουμινίου. Πατώματα με πλακάκια. Το διαμέρισμα χρειάζεται μερική ανακαίνιση. Εκτός από ιδιοκατοίκηση είναι και μία καλή πρόταση επαγγελματικής εκμετάλλευσης, καθότι μπορεί να χωριστεί σε δύο διαμερίσματα η σε τέσσερα στούντιο. Έχει θέα προς την θάλασσα. Όλα τα καταστήματα βρίσκονται πέριξ. Στάση λεωφορείου στα 90 μέτρα. Η απόσταση από την παραλία είναι 450 μέτρα.

Η Νέα Μηχανιώνα είναι μια όμορφη κοσμοπολίτικη πόλη με παντός είδους καταστήματα, εκλεκτές ταβέρνες, διασκεδαστικά κλαμπ, υπέροχη θάλασσα, καταπληκτικά ηλιοβασιλέματα, φιλόξενους ανθρώπους, εξού και η πυκνή προσέλευση εγχώριων επισκεπτών και τουριστών. Απόσταση από το αεροδρόμιο 18χμ και από την πόλη της Θεσσαλονίκης 23χμ Εύκολη πρόσβαση προς την Χαλκιδική.
<ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ>
Το γραφείο μας κατατάσσει το συγκεκριμένο ακίνητο στις επενδυτικές ευκαιρίες, καθότι υπάρχει ζήτηση κατοικιών λόγω των σπουδαστών στην σχολή ναυτικών που λειτουργεί στη Νέα Μηχανιώνα.
Характеристики
ID
EK-4786349
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
129 m²
Помещения
5 (4 спальни, 1 другая), 2 ванные
этаж
2° этаж, с лифтом
другие характеристики
Камин
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 134 000
плата за кондоминиум
€ 18/месяц
Энергоэффективность
год постройки
1988
состояние
Подлежит ремонту
отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Энергетический класс
Γ
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем