Двухкомнатная квартира отличное состояние, первый этаж, Saronida center - beachside area, Saronida

Saronida
  • € 200 000
  • 3
  • 45
  • 2
  • 1
  • Нет
Объявление обновлено 20.03.2024
Описание
Property Description

Πολυτελές διαμέρισμα του πρώτου ορόφου επιφάνειας 45 τ.μ. βρίσκεται σε μοναδική τοποθεσία ακριβώς απέναντι από την όμορφη παραλία της Σαρωνίδας. Πρόσφατα ανακαινισμένο, αυτό το ευρύχωρο διαμέρισμα διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 μπάνιο και ως εκ τούτου είναι ιδανικό για οικογένειες και ζευγάρια που αναζητούν κατοικία κοντά στη παραλία. Διαθέτει επίσης ένα μεγάλο μπαλκόνι, με εκπληκτική θέα στη θάλασσα για μοναδικά ηλιοβασιλέματα. Διατίθεται πλήρως επιπλωμένο, με ηλεκτρικές συσκευές, κλιματισμό, πλυντήριο και στεγνωτήριο. Μη χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε μια υπέροχη ζωή δίπλα στην παραλία της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό διαδικασία έκδοσης.

Location Description

Τοποθεσία: Η Σαρωνίδα είναι ένας προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας μόλις 35χλμ νότια της Αθήνας και 30χλμ από το ακρωτήριο Σούνιο. Αποτελεί καλοκαιρινό προορισμό με καλοκαιρινές κατοικίες, πολυτελείς βίλες και αμμώδεις παραλίες.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή, μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από τα διεθνή σχολεία και πολύ κοντά στα σούπερ μάρκετ. Διαθέτει πολλές επιλογές από εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες και beach clubs. Πολύ κοντά έχεις επιλογές για για καταδύσεις και wind-surfing.
Πρόσβαση: Απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Λαυρίου, με εύκολη πρόσβαση στα Κυκλαδίτικα νησιά, 30 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο και την εμπορική περιοχή της Γλυφάδας.

Επενδυτική δυναμική Όπως και οι περισσότερες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα καλή απόδοση της επένδυσης.
Характеристики
ID
W-02SOZB
договор
Продажа
типология
Квартира | Элитная недвижимость
Площадь
45 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 2 ванные
этаж
1° этаж
другие характеристики
Железная дверь
Балкон
Меблировано
Расходы
Цена
€ 200 000
плата за кондоминиум
€ 50/месяц
Энергоэффективность
год постройки
1979
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Централизованное
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем