Дом - Здание Продажа

Patisia
  • € 950 000
  • 5+
  • 1 080
  • 3+
Объявление обновлено 26.03.2024
Описание
ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ. Πωλείται από την Osmosis Real Estate επενδυτική ευκαιρία λόγω χαμηλού κόστους ανά τετραγωνικό μέτρο, γωνιακό κτήριο 7 επιπέδων, 1080 τετραγωνικών μέτρων.

Το κτήριο αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, 5 κύριους ορόφους και ένα μικρό δώμα. Περιλαμβάνει 15 οριζόντιες ιδιοκτησίες οι οποίες είναι στην πλειοψηφία τους μισθωμένες.
Στο σύνολο των διαμερισμάτων έχουν πραγματοποιηθεί τοπικές επεμβάσεις αναβάθμισης σε κουζίνα και μπάνιο. Η απόδοση των μισθωμάτων ακόμη και τώρα δίχως ριζική ανακαίνιση είναι αρκετά καλή, με προοπτική αύξησης. Λόγω του αυτοτελούς κτηρίου, το ακίνητο μπορεί να αλλάξει χρήση, ανάλογα με τις επιθυμίες του εκάστοτε επενδυτή.

Η Osmosis Real Estate δημιουργήθηκε με σκοπό την καθολική υποστήριξη για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, με ανθρωποκεντρική προσέγγιση για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά (tailor-made λύσεις). Εγγυόμαστε την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, δίνοντας στον εν δυνάμει ενδιαφερόμενο την επιλογή της ολοκληρωμένης παροχής υπηρεσιών. Συμβολαιογράφος – Δικηγόρος – Μηχανικός – Σύμβουλος Ακινήτων. Πλήρες πακέτο υπηρεσιών, δίχως καμία εξτρά κρυφή χρέωση!

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και ο Α.Φ.Μ. σας βάσει του νόμου 4072/2012 για την υπογραφή του εντύπου υπόδειξης.
Характеристики
ID
Π116013
договор
Продажа
типология
Дом - Здание
Площадь
1 080 m²
Помещения
5+ помещения, 3+ ванных
всего этажей здания
7 этажи
другие характеристики
Внешняя планировка
Расположение юг, запад
Расходы
Цена
€ 950 000
Энергоэффективность
год постройки
1965
состояние
Подлежит ремонту
отопление
Централизованное, на дизельном топливе
Энергетический класс
Η
Виртуальный тур
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем