Пентхаус отличное состояние, 70 m², Paliouri, Pallini

Pallini
  • € 140 000
  • 4
  • 70
  • 1
  • 2
  • Нет
Объявление обновлено 29.03.2024
Описание
Στο παραδοσιακό Παλιούρι, πωλείται φανταστικό διαμέρισμα 2ου ορόφου με μοναδική θέα. Βρίσκεται σε ένα ωραίο συγκρότημα με κοινόχρηστο κήπο, διαθέτει μία θέση parking. Το ακίνητο αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλονιού και κουζίνας, στο οποίο υπάρχει και τζάκι. Έχει δύο φωτεινά και ευρύχωρα υπνοδωμάτια στο δεύτερο όροφο και ένα μπάνιο. Με εσωτερική σιδερένια σκάλα ενώνεται η σοφίτα , η οποία έχει διαμορφωθεί σε ένα ωραίο υπνοδωμάτιο. Η σοφίτα έχει και μία έξοδο σε ένα μπαλκόνι στο οποίο μπορείς να τοποθετήσεις έναν λέβητα ή να το χρησιμοποιήσεις ως μπαλκόνι. Η απόλαυση αυτού του διαμερίσματος είναι η φανταστική θέα που προσφέρει το μπαλκόνι του στον Τορωναίο κόλπο. Η περιοχή έχει απόλυτη ησυχία και είναι κατάλληλο για μόνιμη κατοικία, για οικογενειακές διακοπές ή τουριστική εκμετάλλευση.

Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή ΑΦΜ.



Αν δεν έχουμε σήμερα το ακίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σας, καταχωρήστε ζήτηση με e-mail και άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις το αναλάβουμε.

Για πιο γρήγορη επικοινωνία συμπληρώνετε την αίτηση ενδιαφέροντος μέσα σε κάθε ακίνητο και σας καλεί η γραμματεία για ραντεβού.
Характеристики
ID
BR-21753
договор
Продажа
типология
Пентхаус
Площадь
70 m²
Помещения
4 (3 спален, 1 другая), 1 ванная
этаж
2° этаж
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в частный гараж/парковка
другие характеристики
Камин
Мансарда
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Меблировано
Общий сад
Расходы
Цена
€ 140 000
Энергоэффективность
год постройки
2008
состояние
Отличное / Отремонтированное
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем