Двухкомнатная квартира отличное состояние, пятый этаж, Kinosargous, Неос-Козмос

Неос-Козмос
  • € 680 000
  • 2
  • 125
  • 2
  • 5
  • Да
Объявление обновлено 13.01.2024
Описание
Άνετο και φωτεινό διαμπερές διαμέρισμα στην περιοχή του Μακρυγιάννη, κλασικής Αθηναϊκής πολυτελούς αισθητικής της εποχής του 1960, από το σαλόνι και το μπαλκόνι απολαμβάνει απεριόριστη θέα στον Παρθενώνα και τον Λυκαβηττό. 125 τ.μ. 5ου ορόφου, 2 υ/δ, 1 w/c, 1 μπάνιο, Δρύινα πατώματα, δωμάτιο υπηρεσίας - πλυσταριό, Κεντρική θέρμανση, Πόρτα ασφαλείας, Κατασκευή ’64. Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, την Πλάκα, το μουσείο της Ακρόπολης και τον Παρθενώνα. Είναι κοντά σε σταθμό μετρό και κεντρική αγορά. Ιδανικό για επένδυση.
Η περιοχή του Μακρυγιάννη είναι μία από τις ομορφότερες συνοικίες του κέντρου της Αθήνας. Ξεκινά από την οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου και εκτείνεται μέχρι και τη Λεωφόρο Συγγρού, στην περιοχή των Στύλων του Ολυμπίου Διός. Κάνοντας μια βόλτα στην περιοχή, σίγουρα το μάτι θα πέσει στα επιβλητικά νεοκλασικά κτίρια και τις πολυκατοικίες του μεσοπολέμου, τα οποία συνιστούν αρχιτεκτονικά αριστουργήματα.

Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, WC: 1, Εμβαδόν: 125 τ.μ., Δωμάτια: 2, Έτος κατασκευής: 1964, Θέα, Ασανσέρ, Εσωτερική σκάλα, Πόρτα ασφαλείας, Όροφος: 5ος, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Τέντα, Διπλά τζάμια, Διαμπερές, Φωτεινό, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Ξύλο, Επιφάνεια oικοπέδου: 300 τ.μ., Θέρμανση: Κεντρική θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Επενδυτικό, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Προσανατολισμός: Βορειοδυτικός, Ρεύμα: Τριφασικό, Απόσταση απο θάλασσα: 10000, Μηνιαία κοινόχρηστα: 60
Характеристики
ID
366348
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
125 m²
Помещения
2 спальни, 2 ванные
этаж
5° этаж, с лифтом
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 680 000
плата за кондоминиум
€ 60/месяц
Энергоэффективность
год постройки
1964
состояние
Отличное / Отремонтированное
отопление
Централизованное, на дизельном топливе
энергетическая сертификация
Не подлежащий
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем