Дуплекс 217 m², Центр, Oreokastro

Oreokastro
  • € 320 000
  • 5
  • 217
  • 2
  • Нет
Объявление обновлено 07.03.2024
Описание

Πωλείται εξαιρετική τριώροφη μεζονέτα 217τμ στο Παλαιόκαστρο.

Στο ισόγειο, το οποίο έχει δική του είσοδο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ανεξάρτητο διαμέρισμα, υπάρχει μεγάλη σαλοκουζίνα, δωμάτιο και μπάνιο . Στο πρώτο όροφο υπάρχει μεγάλο σαλόνι ( υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης κουζίνας) και τουαλέτα. Στον δεύτερο όροφο υπάρχουν τρία άνετα δωμάτια και μπάνιο με παράθυρο. Στην σοφίτα, η οποία έχει μεγάλο ύψος υπάρχει ένας ενιαίος χώρος και τουαλέτα. Στις δύο άκρες της σοφίτας που είναι χαμηλό το ύψος , έχουν διαμορφωθεί πολύ λειτουργικοί αποθηκευτικοί χώροι ,με ντουλάπια και συρτάρια.

Στο ισόγειο υπάρχουν δύο αυλές, μια μικρή πίσω και μια σχετικά μεγάλη μπροστά με κλειστό χώρο με τζαμαρία, ο οποίος έχει θέρμανση και ψύξη ώστε να χρησιμοποιείται όλο τον χρόνο. Η μεζονέτα είναι διαμπερής, και διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα, συναγερμό, σίτες, ηλεκτρικές τέντες, προστατευτικές ζελατίνες στα μπαλκόνια, οπτική ίνα και 5 κλιματιστικά. Επίσης έχει ηλεκτρικά στόρια, σύστημα smart home και χτιστό μπάρμπεκιου στην αυλή καθώς και δύο τζάκια στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο. Ακόμη διαθέτει 3 εντοιχισμένες ντουλάπες στα δωμάτια και το χωλ του δεύτερου ορόφου και μόνωση- κέλυφος.

Το σπίτι διαθέτει την πιο οικονομική μορφή Θέρμανσης (συνδυασμός  ηλιοθερμιας με αντλία θερμότητας ) που καλύπτει  πέρα από την ζεστασιά του σπιτιού και άφθονο ζεστό νερό χρήσης χειμώνα καλοκαίρι

Τέλος, στην αυλή υπάρχει εξωτερική αποθήκη - λεβητοστάσιο. Πρόκειται για μια εξαιρετική πρόταση αγοράς κατοικίας, σε ένα πολύ ωραίο προάστιο της Θεσσαλονίκης, κοντά σε αγορά, σχολεία ΜΜΜ  .

 

Τιμή πώλησης 320.000€

Характеристики
ID
ΓΚΜ77479
договор
Продажа
типология
Дуплекс
Площадь
217 m²
Помещения
5 (4 спальни, 1 другая), 2 ванные
этаж
Нулевой этаж
другие характеристики
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Меблировано
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета / ПВХ
Расходы
Цена
€ 320 000
Энергоэффективность
год постройки
2004
отопление
Автономное, блок питания
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем