Двухкомнатная квартира подлежит ремонту, пятый этаж, Pentagono, Ampelokipoi - Pentagon

Ampelokipoi - Pentagon
  • € 160 000
  • 3
  • 89
  • 1
  • 5
  • Да
Объявление обновлено 04.03.2024
Описание
Επί της Λεωφόρου Μεσογείων και σε πολυκατοικία του 1969, βρίσκεται αυτό το διαμέρισμα 5ου ορόφου. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, κουζίνα, και σαλονοτραπεζαρία. Πάτωμα από ξύλο, πλακάκια και μάρμαρο. Το ακίνητο είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση (γιατρό, δικηγόρο, συμβολαιογράφο…). Διαθέτει κεντρική θέρμανση πετρελαίου και 4 σώματα air condition. Πωλείται με τα έπιπλα των φωτογραφιών. Διαμέρισμα που αν νοικιαστεί σε επαγγελματία πιάνει τα 800 ευρώ το μήνα. Φυσικά δεν αποκλείεται και η ιδιοκατοίκηση για αυτούς που λατρεύουν να ζουν στο κέντρο.
Τοποθετημένο στην ευρύτερη περιοχή των Αμπελοκήπων (σχεδόν απέναντι από το θέατρο Πόρτα) με άμεση πρόσβαση στην στάση του μετρό ‘Κατεχάκη’ κοντά σε νοσοκομεία, μπαράκια, ταβέρνες, καφέ, μαγαζιά, μεγάλα σούπερ μάρκετ, σχολεία.
Το ενεργειακό πιστοποιητικό βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Οι Αμπελόκηποι, που σημαίνει ‘αμπελώνες’, είναι μια μεγάλη, κεντρική συνοικία της Αθήνας, μόλις 3 χλμ. από το κέντρο της πόλης και 2 χλμ. από το Ψυχικό προς τα βόρεια.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά:
Οι Αμπελόκηποι είναι εξαιρετικά καλά συνδεδεμένοι καθώς βρίσκονται στο σταυροδρόμι των αρτηριακών οδών της Αθήνας, τη Λεωφόρο Βασ. Σοφίας και τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Έχουν έδρα εδώ το Αστυνομικό Μέγαρο, ο Άρειος Πάγος, η Νομαρχία Αθηνών, πολλά νοσοκομεία, το περίφημο Παναθηναϊκό Στάδιο, τον Πύργο Αθηνών, καθώς και πολλές πρεσβείες. Οι Αμπελόκηποι είναι μια μεσοαστική γειτονιά με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και μερικές από τις πλατείες της, όπως η Πλατεία Μαβίλη, είναι γεμάτες ζωντάνια και διάχυτες με μπυραρίες, καφέ και εστιατόρια. Η περιοχή απολαμβάνει ότι η πόλη έχει να προσφέρει, όλα σε κοντινή απόσταση και πολύ κοντά σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Προσβασιμότητα: Ευρέως προσβάσιμη περιοχή με αυτοκίνητο και δημόσια συγκοινωνία από τις λεωφόρους Μεσογείων, Κηφισίας και Αλεξάνδρας. Το αεροδρόμιο απέχει 45 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και 35 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Επενδυτική Δυναμική: Η περιοχή βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Αθήνας και είναι έτοιμη για περαιτέρω ανάπτυξη
Характеристики
ID
W-02TEQ9
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
89 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 1 ванная
этаж
5° этаж, с лифтом
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Меблировано
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 160 000
Энергоэффективность
год постройки
1969
состояние
Подлежит ремонту
отопление
Централизованное, на дизельном топливе
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем