Селькохозяйственный участок Продажа

Kekropia (Palairou)
  • € 65 000
  • 13 198
Объявление обновлено 11.05.2024
Описание
ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ
Στό Ιόνιο, απέναντι από το νησί του Σκορπιού, πωλείται χωράφι με ελαιόδενδρα της ποικιλίας Καλαμών, μιας πολύ καλής ποιότητας επιτραπέζιας ελιάς από την οποία επίσης παράγεται εκπληκτικής ποιότητας ελαιόλαδο. Έχει εξαιρετικά χαμηλή οξύτητα και υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες. Αυτό χάρη στην ποιότητα του εδάφους και στο κλίμα (0% υγρασία).
Πρόκειται για επίπεδο αγρόκτημα (ενιαίας γραμμικής κλίσης), εκτάσεως 13,2 στρεμμάτων (σύμφωνα με πρόσφατο τοπογραφικό διάγραμμα), που βρίσκεται στην τοποθεσία “Χόλιανη”, σε ευθεία απόσταση μικρότερη των 4χλμ από το κέντρο του ραγδαίως αναπτυσσόμενου τουριστικά οικισμού / Τ.Κ. της Παλαίρου. Απέχει 35 λεπτά από το αεροδρόμιο του Ακτίου, 25 λεπτά από το νησί της Λευκάδας και 15 λεπτά από την Βόνιτσα.
Ανατολικά και νότια περιβάλλεται από υφιστάμενη-ομαλή αγροτική οδό και είναι ολόγυρα περιφραγμένο με συρματόπλεγμα. Εντός του αγροτεμαχίου υφίσταται παλαιά αποθήκη 90.5τμ, ενώ υπάρχει δυνατότητα τόσο περαιτέρω ανοικοδόμησης, όσο και εύκολης εγκατάστασης Φ/Β πάρκου λόγω (i)της επιπεδότητάς του, (ii)της εύκολης πρόσβασής του & (iii) του υφιστάμενου-παρακείμενου δικτύου ηλεκτροδότησης.
Επίσης ΔΕΝ διέπεται από τις διατάξεις της Δασικής Νομοθεσίας, ενώ έχει δηλωθεί και στο Εθνικό Κτηματολόγιο (φάση Προανάρτησης), όπου η θέση του και το εμβαδόν του έχουν αποδοθεί απολύτως ορθά και σύμφωνα με το νέο Τοπογραφικό Δ/μα.
Τιμή 48,000 ευρώ
Характеристики
ID
EK-5382209
договор
Продажа
типология
Сельскохозяйственный участок
Площадь
13 198 m²
Доступ к дороге / преимущественное право проезда
С грунтовой дороги
Расходы
Цена
€ 65 000
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем