Односемейная вилла Ποτίδαιας, Νέα Προποντίδα 63200, Nea Potidaia, Moudania

MoudaniaΠοτίδαιας, Νέα Προποντίδα 63200
  • € 1 300 000
  • 5
  • 145
  • 3+
  • Нет
Описание
Αυτή η νεόκτιστη βίλα βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό περιφραγμένο σπίτι 2 υπερσύγχρονων φουτουριστικών βιλών, που βρίσκεται στην πιο προνομιακή περιοχή της Κασσάνδρας, όπου οι κάτοικοι μπορούν να ξεκουραστούν με πλήρη ηρεμία και άνεση, ενώ βρίσκονται κοντά σε όλες τις ανέσεις που θα μπορούσαν να χρειαστούν.

Αποκλειστικά και όμορφα σχεδιασμένα, αυτά τα σπίτια θα αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου. Χτισμένο με έμφαση στην ποιότητα, τη λειτουργικότητα, τον ελληνικό / σκανδιναβικό σχεδιασμό και την αγάπη για τη δημιουργία μοναδικών κατοικιών τρόπου ζωής. Διατίθεται με 145 τ.μ. συνολικά, συμπεριλαμβανομένων 4 υπνοδωματίων. 4 μπάνια, μια πανέμορφη κουζίνα σε στιλ σεφ και ένα μεγάλο σαλόνι, με πολλά περισσότερα! ! Η βίλα έχει εκπληκτική θέα στη θάλασσα και μπορείτε να δείτε τη θάλασσα από σχεδόν οποιαδήποτε γωνία.

Οι βίλες είναι κομψά μοντέρνες και σχολαστικά κατασκευασμένες. Το σπίτι προσφέρει πισίνα υπερχείλισης και σαλόνι, καθώς και κήπο 600 μέτρων!!

Η Κασσάνδρα διαθέτει εστιατόρια και απομονωμένες παραλίες, ενώ τα όμορφα παραδοσιακά χωριά βρίσκονται όλα κοντά, τα οποία περιβάλλονται από καταπράσινους κήπους και έναν υπέροχο καλοκαιρινό προορισμό γεμάτο νυχτερινή ζωή και διεθνείς τουρίστες. Πολλές αναβαθμίσεις συμπεριλαμβανομένων θέσεων στάθμευσης!! Για να δείτε ή για περισσότερες πληροφορίες καλέστε σήμερα το γραφείο μας!!
Информация
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Железная дверь
Балкон
Бассейн
Частный сад
Характеристики
Код и Дата объявления
H010 - 11.04.2024
договор
Продажа
типология
Односемейная вилла | Элитная недвижимость
Площадь
145 m²
Помещения
5 (4 спальни, 1 другая), 3+ ванных
этаж
Нулевой этаж
всего этажей здания
3 этажи
Машиноместа
2 в частный гараж/парковка
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Железная дверь
Балкон
Бассейн
Частный сад
Расходы
Цена
€ 1 300 000
Энергоэффективность
год постройки
2023
состояние
Новое / На стадии строительства
отопление
Автономное, напольное, с помощью теплового насоса
Энергетический класс
A+
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем