Земля не для строительства Продажа

SithoniaΣιθωνία
  • € 1 750 000
  • 21 000
Объявление обновлено 15.05.2024
Описание
Άγιος Νικόλαος Χαλκιδικής, προς πώληση πολύ προνομιούχο οικόπεδο 21.000 τετραγωνικών μέτρων μπροστά στη θάλασσα.
Είναι άρτιο και οικοδομήσιμο. Στο μπροστά (10000τμ) υπάρχει τουριστική επιχείρηση με ένα κεντρικό κτήριο δύο επιπέδων με επιφάνεια 190 τετραγωνικά μέτρα και υπόγειο 53 τετραγωνικά μέτρα, στο οποίο θα βρούμε μία μεγάλη σαλοτραπεζαρία με τζάκι, μία ξεχωριστή κουζίνα, πέντε συνολικά υπνοδωμάτια, 2 μπάνια. μεγάλες βεράντες και ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, το τρίτο πόδι της Χαλκιδικής και την Αμμουλιανή.
Μέσα στο οικόπεδο υπάρχουν άλλα τέσσερα ανεξάρτητα bungalows. Tο ένα με επιφάνεια 90 τετραγωνικά μέτρα, που διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, aircondition και θέρμανση πετρελαίου και άλλα τρία με επιφάνεια 45 τετραγωνικά μέτρα το καθένα.
Όλα είναι πλήρως εξοπλισμένα και επιπλωμένα. Το οικόπεδο είναι άψογα διαμορφωμένο με γκαζόν, πηγάδια, παιδική χαρά, θέσεις πάρκινγκ, μπάρμπεκιου, δέντρα, μπροστά ακριβώς στην παραλία. Στο πίσω μέρος του οικοπέδου (11000τμ) υπάρχουν ελαιόδεντρα.
Υπάρχουν τρεις αρτιότητες και μόνο στο μπροστά οικόπεδο έχει καλυφθεί ο συντελεστής δόμησης. Τα άλλα δύο οικόπεδα (5 + 6 στρέμματα) είναι άρτια και οικοδομήσιμα.
Τιμή πώλησης 1750000 ευρώ.

Oikies Real Estate - Κατάστημα Κέντρου, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310224454, email: sales.center@oikies.net, website: https://oikies.net -- Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ : Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Характеристики
ID
500554
договор
Продажа
типология
Земля не для строительства
Площадь
21 000 m²
Доступ к дороге / преимущественное право проезда
С автострады
Расходы
Цена
€ 1 750 000
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем