Дуплекс 120 m², Neoi Epivates, Thermaikos

Thermaikos
  • € 160 000
  • 5+
  • 120
  • 2
  • Нет
Описание
Κωδικός ακινήτου: 2-666 - Θερμαϊκός Νέοι Επιβάτες ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 120 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2000 και διαθέτει κουφώματα συνθετικά, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 300 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 6000 μέτρα - Τιμή: 160.000 € Εξαιρετική μεζονέτα, σε ένα πολύ ήσυχο συγκρότημα κοντά στη θάλασσα, αντιπροσωπεύει την επιτομή της κομψότητας και της άνεσης. Στην κατασκευή της το 2000, αυτό το ακίνητο σε τρεις ορόφους διαθέτει 140 τετραγωνικά μέτρα χώρου.

Στον πρώτο όροφο, θα βρείτε δύο υπνοδωμάτια καί μπάνιο, δημιουργώντας έναν χώρο πολυτέλειας .Στον μεσαίο όροφο, η εντυπωσιακή σαλοκουζίνα με τζάκι αποτελεί το επίκεντρο του σπιτιού του, προσφέροντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Η δεύτερη κουζίνα στο ισόγειο σας παρέχει επιπλέον για την προετοιμασία γευμάτων και την ψυχαγωγία.

Ο εξωτερικός χώρος περιλαμβάνει έναν όμορφο κήπο, όπου μπορείτε να έχετε τις ηλιόλουστες μέρες και τις βραδινές στιγμές σας, καθώς και μια θέση στάθμευσης για την άνετη διαμονή σας.

Αυτή η μεζονέτα αποτελεί το ιδανικό κατάλυμα για μια οικογένεια που αναζητά μόνιμη κατοικία ή εξοχική. Η ατομική θέρμανση με πετρέλαιο εξασφαλίζει την άνεση σας καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτήν την εξαιρετική μεζονέτα που προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα μιας ευρύχωρης και πολυτελούς κατοικίας κοντά στη φύση και τη θάλασσα.


Характеристики
Код и Дата объявления
2-666 - 21.04.2024
договор
Продажа
типология
Дуплекс
Площадь
120 m²
Помещения
5+ (3 спален, 3 других), 2 ванные
этаж
Нулевой этаж
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Железная дверь
Частный сад
Внешние рамы из двойного стеклопакета / ПВХ
Расходы
Цена
€ 160 000
Энергоэффективность
год постройки
2000
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем