Дом - Здание Продажа

Com. Kapandriti
  • € 750 000
  • 500
  • 3+
Объявление обновлено 21.03.2024
Описание

Κ. Καπανδριτίου, Καπανδρίτι: Πωλείται γωνιακό Κτίριο επαγγελματικών χώρων 500τ.μ. σε ισόγειο και 1ο υπερυψωμένο όροφο 2 επιπέδων. Αποτελείται από 12 χώρους, εξωτερική αποθήκη και 10 WC. Είναι κατασκευασμένο το 2005, ιδανικό για υγειονομική χρήση και διαθέτει θέα στην πλατεία, 6 θέσεις στάθμευσης. Το ακίνητο προτείνεται ως επενδυτικό.

Το συγκεκριμένο ακίνητο επαγγελματικών χώρων βρίσκεται στο κέντρο του Καπανδριτίου απέναντι από το Δημαρχείο και τις δημόσιες υπηρεσίες. Εκτός του ότι όλοι οι κάτοικοι περνάν καθημερινά από εκεί, το Καπανδρίτι έχει γίνει κέντρο προσέλκυσης για διάσημα πρόσωπα και πετυχαίνουν επιχειρήσεις οι οποίες προσφέρουν ανώτερου είδους προϊόντα και υπηρεσίες. 

Γνωρίζοντας το Καπανδρίτι καλύτερα και συνομιλόντας με τον ιδιοκτήτη και κατοίκους κάποιες υπηρεσίες άμεσου ενδιαφέροντος θα ήταν πιθανό κέντρο αποκατάστασης, μασάζ & σπά, κέντρο αναψυχής και τόνωσης, πολυιατρείο, ιατρείο μικρών ζώων, φροντιστήριο, εμπορικό κέντρο με καλές μάρκες υποδημάτων κτλ.

Το ακίνητο χρήζει κάποιας ανακαίνισης για αυτό και η τιμή έχει μειωθεί και εύκολα κάποια μαγαζιά ενώνονται ή διασπούνται σε μικρότερα. Το ακίνητο έχει χρησιμοποιηθεί σαν ένα ενιαίο φροντιστήριο, διαφορετικά μαγαζιά όπως μεσιτικό γραφείο, ΟΠΑΠ, μαγαζί με high end προϊόντα, αξεσουάρ, υποδήματα κτλ.

 

Τιμή 750.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #ΤΣΠ77560

Характеристики
ID
ΤΣΠ77560
договор
Продажа
типология
Дом - Здание
Площадь
500 m²
Помещения
3+ ванных
всего этажей здания
2 этажи
Машиноместа
1 в частный гараж/парковка
Расходы
Цена
€ 750 000
Энергоэффективность
год постройки
2005
состояние
Подлежит ремонту
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем