Двухкомнатная квартира подлежит ремонту, второй этаж, Центр, Eleftherio-Kordelio

Eleftherio-Kordelio
  • € 110 000
  • 3
  • 94
  • 1
  • 2
  • Да
Описание
Καλαίσθητο σπίτι 2ου ορόφου, 94 τετραγωνικών μέτρων που χρήζει ανακαίνισης, στον Έυοσμο.

Φωλιασμένο στην καρδιά μιας ζωντανής γειτονιάς, αυτή η κατοικία 94 τετραγωνικών μέτρων στον δεύτερο όροφο προσφέρει έναν πολλά υποσχόμενο καμβά για το σπίτι των ονείρων σας. Το άνετο μπαλκόνι προσφέρει μια γαλήνια απόδραση, ιδανική για να απολαύσετε το δροσερό βραδινό αεράκι και τη θέα στη γειτονιά.

Χαρακτηριστικά ακινήτου:

Ευρύχωρο Μπαλκόνι: Βγείτε στο μπαλκόνι και απολαύστε την ήρεμη ατμόσφαιρα, έναν χώρο που περιμένει να μετατραπεί στην προσωπική σας όαση.

Το σπίτι διαθέτει παρκέ δάπεδο, προσφέροντας ένα κομψό θεμέλιο που με μια νότα φροντίδας και ανακαίνισης, μπορεί να αποκατασταθεί στην παλιά του αίγλη.

Ευκαιρία ανακαίνισης: Αυτό το ακίνητο χρήζει μερικής ανακαίνισης, προσφέρει μια συναρπαστική ευκαιρία για όσους έχουν όραμα να ξανασκεφτούν τον χώρο σύμφωνα με το προσωπικό τους στυλ και τις προτιμήσεις τους.

Επιπλέον πληροφορίες:

Διάταξη: Το σπίτι διαθέτει επί του παρόντος μια ανοιχτή διάταξη, παρέχοντας άφθονο χώρο για δημιουργικούς εσωτερικούς χώρους και προσαρμογή δωματίων.

Παροχές γειτονιάς: Μέσα στη γειτονιά, οι κάτοικοι απολαμβάνουν εύκολη πρόσβαση σε τοπικά πάρκα, εμπορικά κέντρα και μέσα μαζικής μεταφοράς, παρέχοντας την απόλυτη άνεση για τη σύγχρονη ζωή.

Πεδίο ανακαίνισης: Με την ανάγκη για ανακαίνιση, αυτή η ιδιοκτησία επιτρέπει την ενσωμάτωση σύγχρονων ανέσεων, ενεργειακά αποδοτικών συσκευών και μοντέρνων στοιχείων σχεδιασμού για τη δημιουργία ενός πραγματικά μοναδικού και εξατομικευμένου χώρου διαβίωσης.

Αυτό το σπίτι προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους αναζητούν να δημιουργήσουν έναν προσαρμοσμένο χώρο διαβίωσης σε μια ζωντανή γειτονιά. Μη χάσετε την ευκαιρία να μετατρέψετε αυτό το ακίνητο στο σπίτι των ονείρων σας!

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Τοποθεσία: Ο Εύοσμος βρίσκεται δυτικά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η περιοχή είναι αρκετά σύγχρονη με το πιο χαρακτηριστικό σημείο της περιοχής να είναι πεζόδρομος της Παύλου Μελά, που αποτελεί σημείο συνάντησης για τους κατοίκους.

Ο µέσος όρος ηλικίας των δηµοτών του δήμου Ευόσμου - Κορδελιού είναι τα 34,6 χρόνια, γεγονός που μαρτυρά πως και στην περιοχή του Ευόσμου κατοικούν άνθρωποι νέοι σε ηλικία που προσφέρουν στην περιοχή ζωντάνια και έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Η περιοχή του Εύοσμου φημίζεται για την αγορά της αλλά και για την πληθώρα επιλογών που προσφέρει όσον αφορά τα καταστήματα της εστίασης.

Προσβασιμότητα: Ο Εύοσμος βρίσκεται μόλις 8 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης ενώ η περιοχή εξυπηρετείται από τις λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΘ.

Επενδυτική Δύναμη:Η ευνοϊκή θέση της περιοχής αυξάνει το επενδυτικό της ενδιαφέρον.
Информация
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Доступ для инвалидов
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Характеристики
Код и Дата объявления
W-02TKB8 - 11.04.2024
договор
Продажа
типология
Квартира
Площадь
94 m²
Помещения
3 (2 спальни, 1 другая), 1 ванная
этаж
2° этаж, с лифтом, с подъездом для инвалидов
другие характеристики
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Внешние рамы из двойного стеклопакета/ металла
Расходы
Цена
€ 110 000
Энергоэффективность
год постройки
1979
состояние
Подлежит ремонту
отопление
Автономное
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем