Пентхаус 210 m², Toufa, Chalandri

Chalandri
  • € 510 000
  • 5+
  • 210
  • 3
  • 4
  • Да
Объявление обновлено 27.03.2024
Описание
Ευρύχωρο ακίνητο σε εξαιρετική τοποθεσία που προσφέρει εξαιρετική προσβασιμότητα σε δημόσιες συγκοινωνίες και υποδομές. Βρίσκεται σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από τους σταθμούς του μετρό “Δουκίσης Πλακεντίας” και “Χαλάνδριο,” εξασφαλίζοντας άμεση πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς. Επιπλέον, η περιοχή προσφέρει εύκολη πρόσβαση στην Αττική Οδό, καθιστώντας τις μετακινήσεις σας εξαιρετικά βολικές.
Το ακίνητο κατασκευάστηκε το 1984 και ανακαινίστηκε πριν από 3 χρόνια, περιλαμβάνοντας την αλλαγή πλακιδίων σε ένα από τα μπαλκόνια, καθώς και την αλλαγή αλουμινίων παραθύρων πριν από 5 χρόνια. Η διαρρύθμιση του ακινήτου είναι πολύ καλή, προσφέροντας άνετους και λειτουργικούς χώρους. Συνολικά, το ακίνητο έχει επιφάνεια 210 τετραγωνικών μέτρων και αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια.
Το ακίνητο βρίσκεται στον τέταρτο όροφο, με πρόσοψη, προσανατολισμό νοτιοανατολικό, και προσφέρει εκπληκτική θέα προς τα βουνά. Τα χαρακτηριστικά του διαμερίσματος περιλαμβάνουν έναν ευρύχωρο σαλόνι, κουζίνα, καθιστικό και τραπεζαρία, ενώ υπάρχουν επίσης 2 μεγάλα τζάκια, ένα στο σαλόνι και ένα στο καθιστικό. Ένα από τα υπνοδωμάτια αποτελεί το master, προσφέροντας ιδιωτικό μπάνιο.
Η ιδιοκτησία διαθέτει επίσης 4 κλιματιστικά, πατάρι, πολλούς μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους, 2 εισόδους (κεντρική και από την πλευρά της κουζίνας), καθώς και πόρτα ασφαλείας και σύστημα συναγερμού. Επίσης, υπάρχουν διπλά τζάμια, ενώ ο μηχανισμός των τεντών είναι εγκατεστημένος. Το δάπεδο αποτελείται από παρκέ και πλακάκια στην κουζίνα και τα μπάνια.
Υπάρχει εγκατάσταση για τοποθέτηση ασανσέρ, και το ακίνητο διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα για τη θέρμανση του νερού. Επίσης, υπάρχει μια θέση πάρκινγκ πυλωτής υπαίθρια.
Το ακίνητο διαθέτει τεχνικές προδιαγραφές που το καθιστούν αξιόπιστο και άνετο κατά την καθημερινή σας ζωή.
Характеристики
ID
16499
договор
Продажа
типология
Пентхаус
Площадь
210 m²
Помещения
5+ (4 спальни, 2 другие), 3 ванных
этаж
4° этаж, с лифтом
Машиноместа
1 в общая парковка/гараж
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Железная дверь
Расходы
Цена
€ 510 000
Энергоэффективность
год постройки
1984
Энергетический класс
Γ
Виртуальный тур
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем