Дуплекс 253 m², Центр, Panorama

Panorama
  • € 440 000
  • 5+
  • 253
  • 3+
  • Да
Описание
Κωδικός 3508
Μεζονέτα, ανεξάρτητη , 4 επιπέδων, διατίθεται προς πώληση, στο Πανόραμα , στον οικισμό Εφέδρων Αξιωματικών, με άψογη διαρρύθμιση, διαχρονικής αισθητικής, με πολύ καλό προσανατολισμό, εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής. Καλύπτει συνολικά 253 τ.μ. , φιλοξενεί 4 δωμάτια και αποπερατώθηκε το 2002. Αναλυτικότερα στο 1ο επίπεδο η είσοδος πραγματοποιείται άμεσα χωρίς καθόλου σκαλοπάτια. Σε αυτό το επίπεδο συναντάμε το εντυπωσιακά ευρύχωρο, λειτουργικό και ηλιόλουστο καθιστικό με το τζάκι. Υπάρχει αναμονή για κουζίνα σε αυτό το επίπεδο και ένα wc επισκεπτών. Ανεβαίνοντας η ζώνη νυχτός διαθέτει 2 άνετα δωμάτια με 2 ντουλάπες και 2 μπάνια. Τα μπαλκόνια χαρίζουν πανοραμική θέα , εκείνο όμως που κερδίζει τις εντυπώσεις είναι το μπαλκόνι – βεράντα του 2ου ορόφου. 20 Τ.Μ. περίπου με πέργκολα και την καλύτερη θέα . Σε αυτό το επίπεδο υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Το ισόγειο τέλος διαθέτει κουζίνα , σαλόνι με τζάκι, ένα υπνοδωμάτιο μπάνιο και 2 αποθήκες. Από αυτό το επίπεδο έχουμε και την πρόσβαση στον όμορφα διαμορφωμένο κήπο. Αυτή την στιγμή ο κήπος είναι κοινόχρηστος , χωρίς να χωρίζεται , υπάρχει όμως η δυνατότητα εάν το επιθυμεί ο νέος ιδιοκτήτης αυτονόμισής του. Τα 280 τ.μ. που αντιστοιχούν στη συγκεκριμένη ιδιοκτησία είναι ιδανικά για συγκεντρώσεις φίλων και για το παιχνίδι των μικρών μας φίλων. Προνομιακή κατοικία, με ανελκυστήρα, συναγερμό, δρύινα δάπεδα εξαιρετικής ποιότητας, τέντες, σήτες , 2 υπαίθριες θέσεις στάθμευσης, θέρμανση ατομική φυσικού αερίου. Η κατοικία βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά , με άμεση πρόσβαση σε αθλοπαιδιές και super market. Υπόσχεται άνετη και ευχάριστη διαμονή . Τιμή 440.000€

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία , διευκρίνιση και ραντεβού. Επισκεφθείτε μας στο www.salvaras.eu και βρείτε περισσότερα ακίνητα, με περισσότερες φωτογραφίες και με την ακριβή τοποθεσία στο χάρτη .Καθώς και τις αποστάσεις από στάση λεωφορείου, σχολεία και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν.4072/2012
Σημειώνεται ότι τις περισσότερες φορές, για ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ακινήτου, η ακριβής διεύθυνση που αναφέρεται στην Αγγελία είναι ενδεικτική της Θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.
Φιλικά
Σαλβαράς Γεώργιος
Υπεύθυνος γραφείου
Βενιζέλου 7 Πανόραμα ( Ισόγειο - δίπλα από το εστιατόριο ΚΡΗΤΙΚΟΣ )
Μ +30 6936 913940 Τ +30 2314 008789
akinita@salvaras.eu
Характеристики
Код и Дата объявления
3508 - 27.05.2024
договор
Продажа
типология
Дуплекс
Площадь
253 m²
Помещения
5+ (4 спальни, 2 другие), 3+ ванных
всего этажей здания
4 этажи
Машиноместа
2 в частный гараж/парковка
другие характеристики
Камин
Сигнализация
Железная дверь
Внешняя планировка
Балкон
Частный сад
Расходы
Цена
€ 440 000
Энергоэффективность
год постройки
2002
отопление
Автономное, на метане
энергетическая сертификация
В ожидании сертификации
Доп. опции

Свяжитесь с рекламодателем